Vraćanje poklona posle prekida veze, braka

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Vraćanje poklona posle prekida veze, braka

Bili ste u vezi ili braku. Kupovali su se pokloni: prstenje, lančići, narukvice, mindjuše, torbe, bunde, auti, časovnici, mobiteli, knjige, ……

Šta s poklonima nakon prekida? Da li su oni već „zaradjeni“ pa je pitanje suvišno?
Vratiti ili ostaviti?
Eta vapros?

:cool:

Ne budi sitna duša jer će i to malo što postoji da se otruje : )

Moguće je da sam zamolio za nešto što je moje, ne poklon, nego što se zateklo kod nje, kao pozajmica...mada ni to ne verujem da sam tražio nazad, ali je moguće.

Ali nije poklon u pitanju!

Babin verenički prsten ako si poklonio, sram te bilo! :rotf:

Ne budi sitna duša jer će i to malo što postoji da se otruje : )

Moguće je da sam zamolio za nešto što je moje, ne poklon, nego što se zateklo kod nje, kao pozajmica...mada ni to ne verujem da sam tražio nazad, ali je moguće.

Ali nije poklon u pitanju!

Babin verenički prsten ako si poklonio, sram te bilo! :rotf:

:lol:

To se daje deci, ne partnerima :)

- - - - - - - - - -

Zato ja stalno kukam na grudi a nisam htela da mi ih kupe. Pa da ih posle traze nazad :lol:

A sta da radim sa onim sto sam poklonila a vracenim? To je bilo namenjeno toj osobi i gotovo.

Onda nemoj nista da poklanjas i gotovo. Niko te ni ne vuce za rukav.

Nije samo do poklona ima i zajednickih stvari i na koriscenje sto se kao misli da je dato,recimo ostali su magneti na frizideru koje smo doneli sa raznih letovanja,kako da ih podelimo? Samo me ne zanima fer odnos i kako ce se ko pokazati sve ostalo moze

Nije samo do poklona ima i zajednickih stvari i na koriscenje sto se kao misli da je dato,recimo ostali su magneti na frizideru koje smo doneli sa raznih letovanja,kako da ih podelimo? Samo me ne zanima fer odnos i kako ce se ko pokazati sve ostalo moze

Ne znam sta bih rekla...
Kada odnos pukne, to je poslednje o cemu se razmislja. Ako je vredelo.
A oni vestacki odnosi...Onaj ko kupi pa ne dobije sta je platio... to je drugo. I tuzno.

Back