vracanje patika u radnju

pa, ako me već pitaš, smatram da je to mnogo.. i ja uvek kupujem Nike, i traju mi po 4-5 godina, ali ne bih nikad dala 12.000 :)
mislim, ne shvataj ovo lično, to mislim i inače :D
sva sreća pa su ti uvažili reklamaciju :ok:

samo me je zanimao model :)
Kad se kupuje nesto sto ce se sigurno nositi duze i treba da se plati..
Prvi model, koji sam vratila, jesu bile AIR MAX crne, sa lakovanim materijalom sa strane, a imale su beli djon.. koji je, inace, promenio boju u sivkasto, pa sam ih zato vratila..
Onda su me pozvali i ja otisla i oni mi rekli da li hocu iste ili druge- I JA, NARAVNO, SAD HOCU DRUGI MODEL:zper: i uzmem AIR MAX crne, sa crnim djonom i zlatnim znakom..
Ok su, skroz.. Ja sam bila ta koja je govorila da je taj model patika ruzan i sl, ali, udobnost je neprevazidjena, ne propustaju i stvarno sve pohvale..
P.S. NARAVNO, PONOVO SAM UZELA RACUN:D

Kad se kupuje nesto sto ce se sigurno nositi duze i treba da se plati..
Prvi model, koji sam vratila, jesu bile AIR MAX crne, sa lakovanim materijalom sa strane, a imale su beli djon.. koji je, inace, promenio boju u sivkasto, pa sam ih zato vratila..
:confused: pa cekaj....sta ocekujes da bude sa belom bojom koja se svaki dan nosi po ulicama nego da postane siva :neutral: kakav je to razlog za vracanje :confused:

pa sve da je i tako, prljavstina ulazi u sitne pukotine i teksturu materijala i najnormalnija stvar je da ta guma u djonu i posle ne znam koliko ribanja nema onu belu boju kao i prvi put. meni nije jasno da neko ocekuje da kada kupi patike ili sta god svetle boje, da ce zauvek ostati u tom stanju :confused: reklamacija sluzi valjda za situacije kada ti se nesto raspadne ubrzo nakon kupovine i slicne momente.

pa sve da je i tako, prljavstina ulazi u sitne pukotine i teksturu materijala i najnormalnija stvar je da ta guma u djonu i posle ne znam koliko ribanja nema onu belu boju kao i prvi put. meni nije jasno da neko ocekuje da kada kupi patike ili sta god svetle boje, da ce zauvek ostati u tom stanju :confused: reklamacija sluzi valjda za situacije kada ti se nesto raspadne ubrzo nakon kupovine i slicne momente.

NETACNO U MOM SLUCAJU!
Nije to bilo prljavo, nego, jednostavno, na djonu, koji je malo veci kod AIR MAXa, su se pojavile fleke sive boje, na nejednakim mestima na djonu i nejednake nijanse sive...
Nije ni od kakve prljavstine, ja sam patike oprala, pa vratila u radnju i ,jednostavno, nisu imali argumente (poput tvojih boldovanih), jer znaju da ne bi bili u pravu...
:bye:

Sta se tripujes?
Opusti se, ne bi mi oni uvazili reklamaciju bez razloga..
Kao da si ti dala pare iz svog dzepa za moje patikice..
sta se ti tripujes, lepo sam konstatovala da prvi put cujem tako nesto i da me zato zanima kako to izgleda jer nikad nisam imala takvo iskustvo niti mi je bilo ko drugi spomenuo nesto slicno.
I, da- E, bas ti ne dam da vidis te fleke:cool:
:zcepanje:
e...missim zabole me pisica za tvoje fleke.

Daco ,nisi zanimljiva uopste.Slazem se sa Eriu,kada neko kupi bele patike posle nosenja nikada ne mogu biti kao kada su tek kupljene.Ma koliko se cistile.

I sta te to pogodilo toliko,mozda je Eriu pogodila...

Ma, nije da nisam zanimljiva, nego stvarno sam imala problem..
Patike, bukvalno, nisu nosene ta dva meseca (pa bio je sneg i nosila sam drugu obucu), a ocistila sam ih..
Jednostavno, ne bi ih uvazili u Najku da je to sto vi kazete..
Pa, valjda se oni susrecu sa svim i svacim tamo, tako da su i oni skonatli da nesto nije ok..
Nije me pogodilo, nego JE GLUPO DA SE NEKO MESA U STVARI KOJE SU VEC RESENE.. Pa, patike su vracene pre mesec dana i dobih druge, znaci gotova stvar, a ona sad konstatuje nesto...

Kada postavis temu,normalno je da se jave ljudi koji ne misle kao ti.To je sve.
A prodavaca ima raznih,i ne prihvataju sve.Bratu u N sportu nisu prihvatili patike koje su se raspale posle mesec dana na istom mestu(mislim na obe),a imali smo racun.
Decku nisu prihvatili cipele u Planici koje su se rasparale posle tri nosenja na relaciji kola-kancelarija.

Kada postavis temu,normalno je da se jave ljudi koji ne misle kao ti.To je sve.
A prodavaca ima raznih,i ne prihvataju sve.Bratu u N sportu nisu prihvatili patike koje su se raspale posle mesec dana na istom mestu(mislim na obe),a imali smo racun.
Decku nisu prihvatili cipele u Planici koje su se rasparale posle tri nosenja na relaciji kola-kancelarija.
Ma, ok, naravno da si u pravu sto se svega toga tice..
Ni ja nisam bila sugurna da li ce ih uvaziti, ali, eto, sve je ispalo ok u mom slucaju..

Back