Vraćanje novca za aranžmane turističkih agencija

Citajte sta sam pisao ako niste trol pa provocirate. Nema vracanja novca vi ste opsednuti time. Nije jednostrana odluka, ja sam im to prvi predlozio. Neka im ostane taj novac za sledecu godinu. Odobrili su mi dodatni popust 10%. Jednostrana je odluka je vasa, to da tuzite a mi smo napravili dogovor.

Usluga nije izvršena , u pitanju je viša sila i agencija MORA da vrati novac . Ima pravo da zadrži za svoje troškove

Samo da dodam da nije bila moja ideja da se pokrenu potrošački sporovi. Prvo sam slala opomene, pa predloge za mirno rešavanje spora, zvala itd. Tako da ne postoji druga opcija. A kad budu hteli da putuju izabraće sami šta žele.

Naravno sve ih tužiti .

Prošla sam bukvalno šikaniranje od jedne agencije kojoj sam usled bolesti otkazala aranžman . Nisam imala ni živaca a ni volje da ih tužim

Imam osnovanu sumnju da su podmitili inspektorku, falsifikovali navodne njihove troškove , takođe su mi pretili da će me tužiti ako budem prenosila svoja iskustva o njima .

Hahhahahahahaha

To ne postoji, sem ako vam neko od rodbine nije neki političar koji im može trebati ili valjati , ili direktno inspektor .
Vidim optereceni ste politicarima proslim, sadasnjim i buducim pa vam se prividjaju i u problemu sa privatnim turistickim agencijama. I ne spominjite tudju rodbinu niko vas nista nije pitao. Pisem o licnom dogovoru sa agencijom i to postoji.

Vi vise lepo ne koristite usluge agencija i idite u licnoj organizaciju na letovanje u inostranstvo i problem je resen. Novac da ste na taj nacin unapred uplatili u slucaju pandemije nikad ne bi vise videli.

Vidim optereceni ste politicarima proslim, sadasnjim i buducim pa vam se prividjaju i u problemu sa privatnim turistickim agencijama. I ne spominjite tudju rodbinu niko vas nista nije pitao. Pisem o licnom dogovoru sa agencijom i to postoji.

Vi vise lepo ne koristite usluge agencija i idite u licnoj organizaciju na letovanje u inostranstvo i problem je resen. Novac da ste na taj nacin unapred uplatili u slucaju pandemije nikad ne bi vise videli.

Ja nisam kazala da ne postoji , postoji ali sam navela pod kojim uslovima .

Nisam kazala da nema dobrih ima , znam za slučaj , doduše u RSrpskoj vratili su ženi sve pare , jer joj je sin imao saobraćajnu nesreću dva dana pred njen polazak

Ali kažem da ovde kod nas nisam čula da je neka agencija nekome vratila novac , kada se dogodi iznenadna bolest ili nešto slično

Ako iko zaslužuje da propadne to je 99% agencija .

Back