Šaban Aktivan član Poruka 1.805 09.07.2008. u 16:32 - Vraćaju se svi ambasadori koji su bili povučeni zbog nezavisnosti Kosova #26 Decko27Bg: To sto zavisimo od takvih govori dosta o nama samima!! A oni svakako treba da propadnu! To bez pogovora!! Kliknite za proširenje... Tačno, to govori da smo suviše mali da bismo bili tako nepromišljeni...
Decko27Bg: To sto zavisimo od takvih govori dosta o nama samima!! A oni svakako treba da propadnu! To bez pogovora!! Kliknite za proširenje... Tačno, to govori da smo suviše mali da bismo bili tako nepromišljeni...
D Decko27Bg Aktivan član Banovan Poruka 1.246 09.07.2008. u 16:52 - Vraćaju se svi ambasadori koji su bili povučeni zbog nezavisnosti Kosova #27 Šaban: Tačno, to govori da smo suviše mali da bismo bili tako nepromišljeni... Kliknite za proširenje... Jesmo mali ali ne u tom smislu na koji ti mislis!
Šaban: Tačno, to govori da smo suviše mali da bismo bili tako nepromišljeni... Kliknite za proširenje... Jesmo mali ali ne u tom smislu na koji ti mislis!
1234 Domaćin Banovan Poruka 4.833 09.07.2008. u 17:44 - Vraćaju se svi ambasadori koji su bili povučeni zbog nezavisnosti Kosova #28 cim vracamo ambasadore na kraju cemo i sami priznati nezavisnost kosova!
Derer Buduća legenda Poruka 43.114 09.07.2008. u 18:00 - Vraćaju se svi ambasadori koji su bili povučeni zbog nezavisnosti Kosova #29 SPS-ovska samounishtioteljska politika 90-tih nastavlja tamo gde je stala posle 5.Oktobra
Derer Buduća legenda Poruka 43.114 09.07.2008. u 18:00 - Vraćaju se svi ambasadori koji su bili povučeni zbog nezavisnosti Kosova #30 Sa sve blagoslovom"demokrata"
Derer Buduća legenda Poruka 43.114 09.07.2008. u 18:01 - Vraćaju se svi ambasadori koji su bili povučeni zbog nezavisnosti Kosova #31 1234: cim vracamo ambasadore na kraju cemo i sami priznati nezavisnost kosova! Kliknite za proširenje... Ja bi bash voleo da Dachic ili neko iz sadashnje koalicije pokusha...pa da se pridurze Djindjicu.
1234: cim vracamo ambasadore na kraju cemo i sami priznati nezavisnost kosova! Kliknite za proširenje... Ja bi bash voleo da Dachic ili neko iz sadashnje koalicije pokusha...pa da se pridurze Djindjicu.
Šaban Aktivan član Poruka 1.805 09.07.2008. u 19:26 - Vraćaju se svi ambasadori koji su bili povučeni zbog nezavisnosti Kosova #32 Decko27Bg: Jesmo mali ali ne u tom smislu na koji ti mislis! Kliknite za proširenje... Je l ti to meni čitaš misli? :shock:
Decko27Bg: Jesmo mali ali ne u tom smislu na koji ti mislis! Kliknite za proširenje... Je l ti to meni čitaš misli? :shock:
D Decko27Bg Aktivan član Banovan Poruka 1.246 10.07.2008. u 11:16 - Vraćaju se svi ambasadori koji su bili povučeni zbog nezavisnosti Kosova #33 Derer: Ja bi bash voleo da Dachic ili neko iz sadashnje koalicije pokusha...pa da se pridurze Djindjicu. Kliknite za proširenje... Ja bas i ne bi voleo. Dosta smo bili zlonamerni a i ubijanja bez sudske presude je brate `vala preko glave!!
Derer: Ja bi bash voleo da Dachic ili neko iz sadashnje koalicije pokusha...pa da se pridurze Djindjicu. Kliknite za proširenje... Ja bas i ne bi voleo. Dosta smo bili zlonamerni a i ubijanja bez sudske presude je brate `vala preko glave!!