Vraća se redovno služenje vojnog roka?

Nisam za to. Proziveo sam svasta, ziv sam vise zahvaljujuci pukoj sreci nego nekim posebnim sposobnostima i ne zelim da i moje dete prodje tako. Svaki roditelj zeli da njegovo dete ne dozivi lose stvari i da mu u zivotu bude bolje nego njemu. Nemam nameru da se bilo kome pravdam i izvinjavam zbog toga.

Upravo tako. Moj sin razmislja o tome da bude ugovorac. Nisam bas odusevljen, ali prihvaticu ako tako bude.

mozda,ali nije bio ovoliki procenat HOMO,METRO TRANS i ostalih sexualaca i feminiziranih frizera...ali ok.

Мене више брине онај део мушке популације, који је још и када сам ја служио војни рок (није било тако давно, али било је пре осам година) као старији војник (тада 24 године) био скромнијих физичких способности, али такође није имало ни чврсту мотивисаност и патило је доста од несталности, тј. од недостатка чврстине карактера и способности да изађе на мегдан, чак и једноставнијим проблемима, са којима су се суочавали.

Овај проценат мушке популације са испољавањем различитих сексуалних прохтева, а који се разликују од хетеросексуалних и који имплицира на неслужење војног рока, је у принципу сасвим добро дефинисан, јер оном другом делу популације, који изражава жељу за служењем војног рока, олакшава у многоме војничке дане.

mozda,ali nije bio ovoliki procenat HOMO,METRO TRANS i ostalih sexualaca i feminiziranih frizera...ali ok.

Nije bila takva moda...nema to veze sa vojskom...znam dosta onih koji su služili vojsku kada i ja (pre dvadeset godina) a danas su gospoda u srednjim godinama koja furaju metro-fazon i troše džeparac na aktuelnu kozmetiku i redovne odlaske kod frizera (a ne kod berbera, ko mi zatucani...:per:)

apsolutno sam za da treba uvesti ponovo obavezno služenje vojnog roka

ima hiljadu i jedan razlog za :ok:

- - - - - - - - - -

u moje vreme je bilo sramota ne služiti vojsku, jer ako nisi za vojsku onda nisi ni za brak, ni za društvo..... i u porodici te čudno gledaju, da nisi .........

- - - - - - - - - -

da ne pominjem da ćeš steći drugare do groba :ok:

apsolutno sam za da treba uvesti ponovo obavezno služenje vojnog roka

ima hiljadu i jedan razlog za :ok:

- - - - - - - - - -

u moje vreme je bilo sramota ne služiti vojsku, jer ako nisi za vojsku onda nisi ni za brak, ni za društvo..... i u porodici te čudno gledaju, da nisi .........

- - - - - - - - - -

da ne pominjem da ćeš steći drugare do groba :ok:

Tako je,ali neki bi da sede za komp tj da budu civilni vojnici

Pa sta ti mislis nesretnice, ako bi zaratila Srbija sa Madjaskom ili Bugarskom ili Albanijom da bi velike sile mirno gledale kako se mi ratujemo?

Meslis da bi pustili Srbiju da pokori Hrvatsku, Bosnu, ili Albaniju?

Malo morgen....
Pa sta ti mislis nesretnice, ako bi zaratila Srbija sa Madjaskom ili Bugarskom ili Albanijom da bi velike sile mirno gledale kako se mi ratujemo?

Meslis da bi pustili Srbiju da pokori Hrvatsku, Bosnu, ili Albaniju?

Malo morgen....
Strepiš?

Back