Vraća se redovno služenje vojnog roka?

Vraća se redovno služenje vojnog roka?

''Često se može čuti mišljenje građana da treba vratiti redovno služenje vojnog roka i mi nismo zatvorili tu mogućnost'',
rekao je Diković na svečanosti u kasarni ''Vojvoda Živojin Mišić" u Valjevu, objavljeno je na sajtu Ministarstva odbrane.

Često, prečesto ili samo sporadično ? :think:

Zar ne traje izborna tishina?

tema je :neutral:, a jesi ti za redovno ili po izboru ?

Мора редовно него шта. Да мамини синови науче нешто корисно а не само да лочу, сипају зејтин на косу и глуме неке криминалце и фрајере. А посебно са нама како је стање, мало мало па неко одлучи да нас нападне.

DSC_1704.jpg

Ta vojska ce biti ovakva nekakva... :lol:

_nobody_

svako ko prolazi psihicke i fizicke provere treba i mora da se prima u vojsku ako se dobrovoljno prijavi...ovo sa 500 mesta sto praktikuju je smesno..da ne pominjem koja je korist za drzavu u buducnosti ako dodje do ne daj Boze situacije a mi imamo rezervu obucenog ljudstva koje se moze meriti u desetinama ili cak stotinama hiljada ljudi...onaj ko se i sada dobrovoljno obucava sigurno ce se odazvati drzavi ako ustreba i u buducnosti....

svako ko prolazi psihicke i fizicke provere treba i mora da se prima u vojsku ako se dobrovoljno prijavi...ovo sa 500 mesta sto praktikuju je smesno..da ne pominjem koja je korist za drzavu u buducnosti ako dodje do ne daj Boze situacije a mi imamo rezervu obucenog ljudstva koje se moze meriti u desetinam ili cak stotinama hiljada ljudi...onaj ko se i sada dobrovoljno obucava sigurno ce se odazvati drzavi ako ustreba i u buducnosti....

:ok: ..

Back