zainteresovanzasve
Početnik
- Poruka
- 3
Pozdrav, zanimaju me ovogodišnja iskustva putovanja noćnim vozom od Beograda do Bara, mogu i prošlogodišnja. Zanima me koliko se putuje kakva su spavaća kola... Da li ima kašnjenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, zanimaju me ovogodišnja iskustva putovanja noćnim vozom od Beograda do Bara, mogu i prošlogodišnja. Zanima me koliko se putuje kakva su spavaća kola... Da li ima kašnjenja.
Mozda spavaca kola da kresne saputnicu , ja sam to davno radio , nije zaista , ima vremena bas dosta za tu akciju.Који је твој мотив да возом идеш на море?
Mozda spavaca kola da kresne saputnicu , ja sam to davno radio , nije zaista , ima vremena bas dosta za tu akciju.
Pa da vidim malo da li je to stvarno tako dugo putovanje i da vidim lepe predele...Који је твој мотив да возом идеш на море?
ma devojka isli na more ali dozivljaj u vozu , spavaca kola , avantura coveceСа том спатницом си пошао или сте се тамо упознали, у возу?
Evo ovako putujes bukvalno dan i noc.Pozdrav, zanimaju me ovogodišnja iskustva putovanja noćnim vozom od Beograda do Bara, mogu i prošlogodišnja. Zanima me koliko se putuje kakva su spavaća kola... Da li ima kašnjenja.
Evo ovako putujes bukvalno dan i noc.
Uvek taj kasni ako se zaglavi negde zbog kvara ume to da potraje i duze.
Ako volis avanturu onda slobodno.