bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pre jedno 3-4 godine eksplodirao parkirani automobil u centru bgd na plin, bilo par mrtvih...Dovoljno je da ispušta plinska instalacija, napuni kabinu plinom i buuuuuuuuuuuuum!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre jedno 3-4 godine eksplodirao parkirani automobil u centru bgd na plin, bilo par mrtvih...Dovoljno je da ispušta plinska instalacija, napuni kabinu plinom i buuuuuuuuuuuuum!
Kakva obdukcija čovek ugljenisan?!??Ne izmisljaj, o ovom slucaju imam apsolutno detaljne informacije. Nalaz obdukcije nije jos uvek sacinjen, ali je utvrdjeno da je preminuo od srcanog udara. Danas je sahranjen.
Zato se na tehnickom proverava plinska instalacija, a valjda covek moze da oseti da li plin slucajno negde ispusta ili ne.Dovoljno je da ispušta plinska instalacija, napuni kabinu plinom i buuuuuuuuuuuuum!
Znao sam da si grobar čim skupljaš te karavaneCitaj sta pisem. Izuzetno dobro sam upoznat sa slucajem.
Nisam ja bas siromasan ako vozim na plin.Može naravno i moj drugar došao da se pohvali sa tek ugrađenim plinom. Digo haubu sve glanc novo rekoh a što smrdi plin ovoliko on paaa vidi stvarno. Otišao u servis a oni ijao ugradili smo greškom nova trula creva. Koliko ih nije primetilo i otišlo u vazduh? Danas kaže nedaj bože nikad više. Ali njega siromaštvo više ne davi pa mu se može.