Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nije specijalni nego je tako kod svih zdravih motora koji idu na benzin.
Ulje kad je najgore u benzincu bude braonkasto a na dizelasu je crno.
A za sve sto sam napisao vec ces videti jer neki kazu da je fabricki ugradjen a on ugradjen naknadno i dobija se garancija kao da je fabricki ugradjen.
Ne kazem da ih nema koji su bas fabricki ugradjeni ali to obicno bude prodavano u zapadnim zemljama.
mijenjam na 6-8 hiljada. bilo je prvih par godina crno i kod mene jer italijani bas i ne mijenjaju ulje redovno.
nije specijalan benzinac, i drugi koje sam imao su bili takvi, osim fiatovih motora....
Znaci da je Dacia pokazala da i nije bas najbolja.
Nemci guraju debelo preko toga a pogotovo dizelasi.
Pa mali Punto 1,2 sam svojevremeno imao na placu gde sam radio sa 400k i radio je besprekorno.
Da ne pricam o Mercedesima i BMW-ima koje sam gledao na sleperima sa preko 500k i koji su radili savrseno dobro.
Znaci da je Dacia pokazala da i nije bas najbolja.
Nemci guraju debelo preko toga a pogotovo dizelasi.
Pa mali Punto 1,2 sam svojevremeno imao na placu gde sam radio sa 400k i radio je besprekorno.
Da ne pricam o Mercedesima i BMW-ima koje sam gledao na sleperima sa preko 500k i koji su radili savrseno dobro.