Vozački ispit u Indiji

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
226.660
Kakav je vozački ispit u Indiji? Po svemu sudeći - nikakav:

Vozački ispit u Indiji: Traje nekoliko minuta, dovoljno da znate da vozite pravo, rikverc i skrenete​

Britanski Express piše da je vozački ispit najlakši u Indiji, a u njoj za dobijanje vozačke dozvole vozači moraju da voze pravo, skrenu i eventualno idu u rikverc. To je otprilike to.

Sa više od 10 miliona vozačkih dozvola izdatih u Indiji svake godine, zemlji sigurno ne manjka učesnika u saobraćaju, bilo na dva, tri ili četiri točka.

https://www.021.rs/story/Info/Zanim...znate-da-vozite-pravo-rikverc-i-skrenete.html

Za dobro svih Beograđana nadam se da je vozački ispit u Šri Lanki ipak malo ozbiljniji.
Šta mislite o situaciji kod nas, da li traže previše, premalo ... ?

Ja sam već pisao ovde da voze kao rikšu da teraju, boli njega k*rac što ja idem on bez da trepne pređe punu liniju i ide direktno na mene. Da se meni neštodesi i mojoj porodici, isto vu se desilo i vlasniku kompanije. Oko za oko zub za zub! Ako nebi ja bio živ IMA KO BI ME OSVETIO!

Ja sam već pisao ovde da voze kao rikšu da teraju, boli njega k*rac što ja idem on bez da trepne pređe punu liniju i ide direktno na mene. Da se meni neštodesi i mojoj porodici, isto vu se desilo i vlasniku kompanije. Oko za oko zub za zub! Ako nebi ja bio živ IMA KO BI ME OSVETIO!
Bice njih vise nego Nas tu to ti je valjda jasno

За мене су наши испити "млаки". Полазник ниједном није у прилици да нагло убрза (до 50-60) и да са те брзине нагло укочи.
Уопште се не говори шта се ради на леду.
Да ли дати гас, само пустити, кочити... зависи да ли је предња вуча или задња...

Pre neki dan indus promašio skretanje kod franša umesto levo ka južnom bulevaru on produžio pravo. Onda je upalio sva 4 i vratio se u rikverc pa na semaforu smotao pun levi da skrene. Još onaj gusjeničar produženi. Biće mrtvih ko salate u budućnosti.

Back