Vozačka dozvola za starije vozače

mario80

Stara legenda
Poruka
80.662
U EU ne postoji nikakva lekarska kontrola za starije vozače kao što se radi u Srbiji. To se smatra za tešku diskriminaciju!

Žali mi se ujak da ga zezaju svake godine i da je ključ svega mito i korupcija! Moj deda je vozio sa 94 godine ali u EU!

Kakva su vaša iskustva sa ovom zajebancijom u Srbiji?

U EU ne postoji nikakva lekarska kontrola za starije vozače kao što se radi u Srbiji. To se smatra za tešku diskriminaciju!

Žali mi se ujak da ga zezaju svake godine i da je ključ svega mito i korupcija! Moj deda je vozio sa 94 godine ali u EU!

Moj otac nije prošao lekarski pregled i ne vozi. U prvi mah mu je bilo žao. Realno i nije za vožnju zbog zdravstvenih problema i usporenosti.
Učinili su uslugu i njemu i drugima

Ujaka mi maltretiraju svake godine pitaju dal je neko bio bolestan on iskren kaže keva parkinson a oni auuuu ne možeeee. Pa nije to nasledno jbt!

A kako je moj deda vozio sa 94 godine i nikakvih problema? Usporiš vožnju srazmerno svojim refleksima! Jel isto voziti po beogradu i po selu? Nije!

Ovo je čista diskriminacija starih ljudi! To EU kaže!

Ujaka mi maltretiraju svake godine pitaju dal je neko bio bolestan on iskren kaže keva parkinson a oni auuuu ne možeeee. Pa nije to nasledno jbt!

A kako je moj deda vozio sa 94 godine i nikakvih problema? Usporiš vožnju srazmerno svojim refleksima! Jel isto voziti po beogradu i po selu? Nije!

Ja se slažem da voze kada su zdravi. Moj otac je bio odličan vozač dok je bio zdrav.
I pre nego što je ostao bez dozvole, vozio je u lokalu, jer je verovatno osetio da ne može.

Moj otac je vozio skoro do smrti. Umro je sa 80 godina.

Ujaka mi drkhaju svake godine pitaju dal je neko bio bolestan on iskren kaže keva parkinson a oni auuuu ne možeeee. Pa nije to nasledno jbt!

Gde kaže i kome? Ovim našima ne verujem da su rekli.

Ovde se taj zakon debelo zloupotrebljava ako kažeš da ti je deda imao reumu ne možeš da dobiješ dozvolu! Totalni besmisao! EU kaže da nema diskriminacije prema starim ljudima!
U Srbiji je samovolja drzavnih sluzbenika i EU terorise srbiju zbog korupcije te grupe ljudi.
Medjutim oni cine jedan deo mafije....oni su vlast iznad svake vlasti, pa nesigurnost gradjana nije zbog vlasti i zakona, vec bezvlasca i kriminala "strucnjaka". Sto je gore to i nisu strucnjaci, vec kriminalno zaposljeni mafijaski vojnici....

Sa 90 godina vozači prave iste probleme kao i sa 80

Screenshot_2021-08-12-14-05-37-020_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Ugl moj deda je sa 94 godine fino brusio auto na kojekakve stubiće i kamenje ali nikada nije imao čukanje sa nekim drugim autom. Jesu refleksi slabiji ALI ukoliko savladaš šofersku rutinu i voziš po ps-u nemaš gotovo nikakvih problema. Sa godinama možda nećeš odreagovati brzo u nekoj situaciji ali ako voziš po pravilima i propisima - nisi ti problem.

Back