...voman vit d drti fit...:rumenko:

ja ono baš ne gotivim da održavam higijenu, isto kao ta tvoja drugarica.
mislim šta, kao idem da se ebem, i sad moram kao i da se kupam... brate, a on se kao kupa zbog mene.
ja npr. se samo malo plahnem ispod pazuha i medjunožja. nekad podkratim nokte.
mislim ne vidim čemu svo to sredjivanje, kao sad sam princeza neka, mislim šta?
a to što mi smrde noge... pa ***! tako mi je oduvek! ne mogu sad da ih odsečem.
kao kupuj kvalitetnu obuću, guraj neke talkove, maži kreme protiv gljivica... pa ljudi to sve košta! odakle bre!

:lol:

Dok sam isao na ETF moja devojka (isto isla na ETF) kaze nema gorih WC-a od onih na arhitekturi gde su najdoteranije... pobacani ulosci, zasrane daske, sve prljavo.

Gradjevinac Ok, ETF i masinac Ok, arhitektura - ni tvora da ne pustis... elem, nisam proveravao sam.

Inace znate onu staru, rdjavom k-cu svaka dlaka smeta. Kada ti se oce, ne smeta mnogo ako bas nije sva kao ruza, ali to onako, ponekad... ne moze stalno da bude neuredna, ko bi to u kuci drzao.

Znate onaj vic...
Pijani Mujo zove iz kafane Fatu i kaze joj da se spremi jer mu se lize. Kaze Fata, dobro Mujo, idem da se plaknem... Mujo odgovara, nemoj Bona, sta cu onda da lizem.

Fuj ja se stvarno toga užasavam.Čista sam uvek i samo zbog sebe.
Užasno sam osetljiva na gadne mirise tako da eliminišem sve iz svog okruženja koji ne vode računa o ličnoj higijeni.
Za jednu ženu po meni je to nedopustljivo.Imam komšinicu koja ne koristi dezodoranse, stikove jer imaju aluminijuma i nekih s*anja, tuširanje je svakodnevno ali sapun koristi jednom u pet dana jer i to nije zdravo, pa je ulazak u lift posle nje ravan samoubistvu. Evo i sad mi je muka kad samo pomislim:bljak:

a zasto je za muskarce dopustivo da budu prljavi?

Back