Volvo XC40 blagi-hibrid

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.455
Iskoči mi među reklamama i taj Volvo XC40 blagi hibrid. Uopšte ne liči na Volvo. Ne znam šta da mislim o njemu? Ima kao dobre karakteristike, ali...

1695858184306.png

je probao neko?

Iskoči mi među reklamama i taj Volvo XC40 blagi hibrid. Uopšte ne liči na Volvo. Ne znam šta da mislim o njemu? Ima kao dobre karakteristike, ali...

Pogledajte prilog 1418439
je probao neko?
vozio sam se u elektricnom , i mogu reci da je dobar za grad ali nisam bas i odusevljen , da i putujem daleko
za hibridnoga , nema ovde u Kanadi ,
moj volvo S 60 AWD , mi je zadovoljavajuci a to mi je treci ovde u Kanadi .
inace i ne vozim previse , tako da je nov i presao samo 22 000km , sto je za 2020 , izuzetno malo , ovde u kanadi.
raniji moji svi volvol su koristil obican benzin , dok ovaj moram da ga napajam sa 91 i , normalno je skuplji za 20 centi.

vozio sam se u elektricnom , i mogu reci da je dobar za grad ali nisam bas i odusevljen , da i putujem daleko
za hibridnoga , nema ovde u Kanadi ,
moj volvo S 60 AWD , mi je zadovoljavajuci a to mi je treci ovde u Kanadi .
inace i ne vozim previse , tako da je nov i presao samo 22 000km , sto je za 2020 , izuzetno malo , ovde u kanadi.
raniji moji svi volvol su koristil obican benzin , dok ovaj moram da ga napajam sa 91 i , normalno je skuplji za 20 centi.
mislim da hibrid izlazi tek sada, to gore je model za 2024

mislim da hibrid izlazi tek sada, to gore je model za 2024
ako si zainteresovan , dobijam od Volvo kanada sve sto i je
Reklamira se novi C30 , elktricni .
mora se i znati da je Evropsko trziste razlikuje od nasega kao i USA drzave.
ssada sve vise i vise se reklamiraju velika auta , SUV , XC ^) , XC 90 i manji XC40 , S 60 , ovaj novi model je mnogo veci i siri od moga starijega S 60 i ima , i dobrih nekih stvari od elektronike , kao pomoc prilikom parkiranja i napred i pozadi a i moze se i videti auto iz pticije perpspektive.
ima , nesto sto mi se i ne svidja iako i mislim da je itekako i dobro za druge a to i je da ima senzore da ako se priblizis drugom autu , da te momentalno i zvucno kao i mehanicki da ti zakoci auto i istovremeno ti zategne sigurnosni pojas.
e sada , desava se da senzori i reaguju ako ti je auto malko prljav i ima dovoljno udaljenosti da reaguje , pa..nije bas prijatno ,
normalno reaguje automatski , na kocnicu ..
Nekoliko puta po dolasku u Germaniju , pokusao sam da kupim manji Volvo S 40 kao i V50 , koji se i prodaje tu ali..
nije dozvoljeno prodati i dovesti na ...
prosle godine , posetio sam Volvo na NBG , da vidim ..i zapanjio sam se da je moj Volvo , kod vas , da se izadje ..skoro 100 000eura. tj najvisa klasa..

1695872253541.png

DON'T MISS OUT on the Volvo Experience Event at Volvo Cars Metro West!​
Hello xxxxxxxxxxx​
This Fall, receive the season with great savings during our Volvo Experience Event, happening September 15th to October 2nd.​
DON'T MISS OUT, and come see us today!
We feel confident that we can provide you with a rewarding experience as well as generous incentives on your next trade. Now is the time to get the most for your
S60 using the link below. See what Volvo Cars Metro West can do for you.

https://volvocarsmetrowest.mycarstore.co

Back