- Poruka
- 88.455
Iskoči mi među reklamama i taj Volvo XC40 blagi hibrid. Uopšte ne liči na Volvo. Ne znam šta da mislim o njemu? Ima kao dobre karakteristike, ali...
je probao neko?
je probao neko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vozio sam se u elektricnom , i mogu reci da je dobar za grad ali nisam bas i odusevljen , da i putujem dalekoIskoči mi među reklamama i taj Volvo XC40 blagi hibrid. Uopšte ne liči na Volvo. Ne znam šta da mislim o njemu? Ima kao dobre karakteristike, ali...
Pogledajte prilog 1418439
je probao neko?
mislim da hibrid izlazi tek sada, to gore je model za 2024vozio sam se u elektricnom , i mogu reci da je dobar za grad ali nisam bas i odusevljen , da i putujem daleko
za hibridnoga , nema ovde u Kanadi ,
moj volvo S 60 AWD , mi je zadovoljavajuci a to mi je treci ovde u Kanadi .
inace i ne vozim previse , tako da je nov i presao samo 22 000km , sto je za 2020 , izuzetno malo , ovde u kanadi.
raniji moji svi volvol su koristil obican benzin , dok ovaj moram da ga napajam sa 91 i , normalno je skuplji za 20 centi.
ako si zainteresovan , dobijam od Volvo kanada sve sto i jemislim da hibrid izlazi tek sada, to gore je model za 2024
| |||||||||||
|
nisu u istoj klasi, RAV je za sirotinjuOd te sorte bih pre uzeo blagohibridnu Tojotu RAV 4.
eo kad si po srbiji... mogu ti prodam moj s40... pali na guranje momentalnoNekoliko puta po dolasku u Germaniju , pokusao sam da kupim manji Volvo S 40
Mama na tojotulexus beše ćerka od toyote a?
Neka je. Kod nas inače košta od 40 i kusur hiljada evrića pa naviše.nisu u istoj klasi, RAV je za sirotinju![]()