VOLVO I SAAB

Ni ja ne bi dirao stakla. Sve u svemu je vrlo dobro...

Hvala, hvala...

Ja bi ti predložio mat crnu boju felni - znači da ne šljašti... i nikakva zatamnjena stakla. A prednji migavci su mogli da budu sa belim staklom (orange sijalica), da se bolje slože sa farovima...

Nisam mogao da nadjem takve zmigavce. Hteo sam ja ali prc - nema.
A za felne jos nisam siguran. Za sada cu samo da ih lepo sredim da izgledaju malo sjajnije i lepse, a za nekih mesec dana hocu da ih ofarbam. Videcu do tad, javice mi se neka ideja valjda :D

@trucker: Kod vas, bre, u SD, nije bilo snega juče ???!!!

:)

Dobro ti izgleda auto ! Ja lično, osim poliranja, ne bih ništa više čačkao ... da ne izgubi dušu !

Što se tiče skupa, meni savršeno odgovara bilo koji vikend. Veći je problem vama koji dolazite sa strane, nego nama trojici iz KG.

Isto i ja mislim - da ne izgubi dusu, to si lepo rekao!

A koji problem - 105km??

Prijatelju, stvarno izvini ali goru glupost nisam davno cuo.

Ma jel znas da su Fiatovi motori (dizel) jedni od najkvalitetnijih u zadnje vreme....

.....inace .....jel' znas da su u dizelove motore sa direktnim ubrizgavanjem razvili prvo u Fiatu i posle zbog nemogucnosti pravljenja i samog sistema podelili ceo projekat sa BOSCH-om....
.....tako daaaa......nemoj da te je sramota sto ce svedjani nositi italijanske motore....

prvi komon rejl dize motor *dizel motor sa direktnim ubrizgavanjem* je stavljen u micubisi karizmu I
JTD motori su veoma dobri. I dobar izbor SAAB-a. SAAB i Volvo mozda nemaju svoje dizelase, ali stave prst na celo pre no sto izaberu ime kompanije cije ce dizele da koriste.
Audi dizel sa 5 cilindara je jako dobar
Renoov motor bez problema prelazi 500 000km, a i vise...
nisu naivni ovi iz SAABa sto si izabrali JTD. + to ce sve ovi is SAAB testirati kako se ponasa na njihovim vozilima zbog dodatne tezine i bice tu i kontrole kojekakve ..... svaka im cast...

Ma jel znas da su Fiatovi motori (dizel) jedni od najkvalitetnijih u zadnje vreme....

.....inace .....jel' znas da su u dizelove motore sa direktnim ubrizgavanjem razvili prvo u Fiatu i posle zbog nemogucnosti pravljenja i samog sistema podelili ceo projekat sa BOSCH-om....
.....tako daaaa......nemoj da te je sramota sto ce svedjani nositi italijanske motore....

:whistling:

:super:

Još uvek nikakvih konkretnih predloga i odluka u vezi skup ?!

'Ajmo ovako:
Nedelja 24.02.2008. u 12:00 na NIS-ovoj pumpi kod Metro-a, na ulasku u KG sa auto-puta !

Razmotrite predlog i dajte svoje komentare. OK?

@Alaman & @damnjan
Pivnica nije loše rešenje, ali i sami znate kakav tamo možemo imati problem sa parkingom (ukoliko bude mnogo vozila). Možda da razotrimo i neku drugu varijantu (recimo, za početak pečenje kod Milutina - što zbog parkinga, što zbog pečenja - pa posle eventualno odemo na to crveno pivo) ?

Ovo bi smo svakako morali da odlučimo na vreme, da rezervišemo mesta.

@Alaman & @damnjan
Pivnica nije loše rešenje, ali i sami znate kakav tamo možemo imati problem sa parkingom (ukoliko bude mnogo vozila).

Nedelja je i nema guzve po gradu. Parking ispred muzicke skole nedeljom zvrji prazan, a to je svega stotinak metara ispod pivnice!!!
Inace, idalno mesto za slikanje, a i promet ljudi nije tako los, pa ce verovatno puno njih videti sta mi to radimo!!!:super::super::super:
Damnjan, ti i ja cemo zauzeti nekoliko mesta i onda ce jedan od nas otici do pumpe da saceka ostalu ekipu, dok drugo dvoje cuvaju parking!!!

HITNO...

DA SE SVI ZAINTERESOVANI ZA SKUP JAVE NA MOJ PP, DA BI PREBROJAO SVE CLANOVE I REZERVISAO MESTO U PIVNICI, NAJKASNIJE DO PETKA, JER TAMO ZNA BITI VELIKA GUZVA, POGOTOVU VIKENDOM!!!

AKO BUDE NEKIH KOMPLIKACIJA (posto sam dosta zauzet i nemam bas cesto priliku da proveravam PP, osim ovako uvece) MOJ BROJ TELEFONA JE 060/333-22-77!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock::shock::shock:

Još uvek nikakvih konkretnih predloga i odluka u vezi skup ?!

'Ajmo ovako:
Nedelja 24.02.2008. u 12:00 na NIS-ovoj pumpi kod Metro-a, na ulasku u KG sa auto-puta !

Razmotrite predlog i dajte svoje komentare. OK?

@Alaman & @damnjan
Pivnica nije loše rešenje, ali i sami znate kakav tamo možemo imati problem sa parkingom (ukoliko bude mnogo vozila). Možda da razotrimo i neku drugu varijantu (recimo, za početak pečenje kod Milutina - što zbog parkinga, što zbog pečenja - pa posle eventualno odemo na to crveno pivo) ?

Ovo bi smo svakako morali da odlučimo na vreme, da rezervišemo mesta.

paralelno s tom ulicom,pored kasarne ima dosta mesta za parking (: ok,ali moramo se naci negde prvo,kod Metroa.

Trucker svaka cast, Volvo ti je surovo dobar, sredio si ga ... svaka ti cast
samo jednu zamerku imam - SRB nalepnica nije na mestu :D:D:D

I pored velike zelje da u nedelju budem u KG-u, moram Vas obavestiti da na mene ne racunate. SU-KG je cirka 320km, ali nije samo u tome problem, vise me nervira sto je putarina pre poskupljenja iznosila 800din u jednom pravcu, a sad ni neznam koliko je. :-(

Iskreno nisam trenutno dovoljno potkovan, ali cekam utiske i fotke sa skupa i jedno crveno pivo preko postexpress-a :D

Trucker svaka cast, Volvo ti je surovo dobar, sredio si ga ... svaka ti cast
samo jednu zamerku imam - SRB nalepnica nije na mestu :D:D:D

I pored velike zelje da u nedelju budem u KG-u, moram Vas obavestiti da na mene ne racunate. SU-KG je cirka 320km, ali nije samo u tome problem, vise me nervira sto je putarina pre poskupljenja iznosila 800din u jednom pravcu, a sad ni neznam koliko je. :-(

Iskreno nisam trenutno dovoljno potkovan, ali cekam utiske i fotke sa skupa i jedno crveno pivo preko postexpress-a :D

Kolega, nemoj to da nam radis! Daj vidi nekako, nesto... Ja prvi pomazem - kolegijalno :D
P.S. Ako si dizelas - samo ti dodji do Smedereva, tu te ceka 40L D2, provereno dobar.
A i ne brini se - do Beograda ti je 300 din, pa tu skrenes preko Panceva i Bavanista do Smedereva, tu se nadjemo ti i ja, udarimo do V. Plane preko sela (dobar, nov put) i izadjemo tek iza V. Plane do Batocine, sto je opet max 300 din. Pa bre, valjda ti znas kako se izbegava putarina ;)

Kolega, nemoj to da nam radis! Daj vidi nekako, nesto... Ja prvi pomazem - kolegijalno :D
P.S. Ako si dizelas - samo ti dodji do Smedereva, tu te ceka 40L D2, provereno dobar.
A i ne brini se - do Beograda ti je 300 din, pa tu skrenes preko Panceva i Bavanista do Smedereva, tu se nadjemo ti i ja, udarimo do V. Plane preko sela (dobar, nov put) i izadjemo tek iza V. Plane do Batocine, sto je opet max 300 din. Pa bre, valjda ti znas kako se izbegava putarina ;)

Trucker, svaka cast jos jednom - cenim kolegijalnost !!
NS rampu zaobilazim bez vecih problema.
Celo vreme kontam da je Profimare iz NS-a, a sad vidim da nije. Koga to imamo u NS-u? Posle NS-a moram platiti putarinu, posto je put preko Indjije ziva katastrofa, ali ako cu preko Panceva postoji varijanta preko Tutina koji i nije nepodnosljiv. Putem od Panceva do Smedereva nikad u zivotu nisam prosao, tako da taj deo ne znam.
Uglavnom, posto je kinta glavni problem za sve, ako ima nekog iz NS-a i ako je Profimare zinteresovan da u BG-u uskoci, ja sam voljan da se provozam. Jeste da ce manjkati Volvica, ali ce se bar clanovi buduceg kluba posteno upoznati.

P.S. - nisam dizelas ... plinas sam :)

OK, ali nista prostije - Kad stignes u pancevo, prati putokaze za Dolovo, Kovin, Bavaniste ili Smederevo, i sve ti je pravo. Doduse, kroz Bavaniste imas dosta 90C krivina, ali samo se drzi glavnog puta i nema da omasis. Predjes most posle Kovina i vidis Smederevo sa desne strane. To ti je to. Tu ja dodjem i nastavljamo dalje.

Sta sad da radimo???
Hocete li da odlozimo skup za neki drugi put, kad svi budu mogli da dodju???
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sta sad da radimo???
Hocete li da odlozimo skup za neki drugi put, kad svi budu mogli da dodju???

A koliko ima jos zainteresovanih pored tebe, Damnjana, Vukelje, Toshe i mene?

Pratim sta se dogadja i predlazem da se skup odlozi za kasnije, s tim da se datum zakaze i da imamo vremena da se organizujemo. Da li ima neko uputstvo kompletno u elektronskom formatu za S-40 2.0 16V

2008_saab_9_3_convertible.jpg

Ovo kad čovek ugleda u retrovizoru, na trenutak može da se uplaši...

2008_saab_9_3_convertible.jpg

Ovo kad čovek ugleda u retrovizoru, na trenutak može da se uplaši...

na trenutak?
da imam 30K eura dobro bih razmislio da li da kupim Volvo ili SAAB. Verovatno ili s80 ili SAAB 3.0L dizel karavan. Crne boje...
taj saab mi je lepsi od bilo kog bmwa, bilo kog mercedesa - a bmwa i mecki imate koliko hocete...

ne shvatam kako ljudi sa parama mogu da obidju ovu lepotu + bezbedni su + imaju dosta snage.

Back