VOLVO I SAAB

Kaze majstor Joca kako radi i sredjuje upravo truckerov Volvo a ovaj jadan odskace od zemlje pola metra ispred garaze... e ono je bilo za snimit pa pustiti na net.IMA GI RAZNI .Nista,slike od moje masinerije bice sad jedan dan da se taman dogovorim sa komsom truckerom ,slikamo i isporucimo. Pa uskoro stizemo u KG malo da nam zavidite na masinama tj kad majstor ,,Joca silni,, za par godina zavrsi 440t .Samo nam javi kog datuma ti je rodjendan i mi ti kupujemo juga,jes ti normalan kad se nijesam srusjo sa stolce nenormalni stvore trebas ti na rehabilitaciju malo.E i jos gore na nosacu juga napravis gnezdo za one golubove sto ti zasrase auto i spasis Smederevo.

Kaze majstor Joca kako radi i sredjuje upravo truckerov Volvo a ovaj jadan odskace od zemlje pola metra ispred garaze... e ono je bilo za snimit pa pustiti na net.IMA GI RAZNI .Nista,slike od moje masinerije bice sad jedan dan da se taman dogovorim sa komsom truckerom ,slikamo i isporucimo. Pa uskoro stizemo u KG malo da nam zavidite na masinama tj kad majstor ,,Joca silni,, za par godina zavrsi 440t .Samo nam javi kog datuma ti je rodjendan i mi ti kupujemo juga,jes ti normalan kad se nijesam srusjo sa stolce nenormalni stvore trebas ti na rehabilitaciju malo.E i jos gore na nosacu juga napravis gnezdo za one golubove sto ti zasrase auto i spasis Smederevo.

znaci covek ima 440T i V70 masinu, a kupuje yuga...znaci, da ga ne znam licno, rekao bih da je odlepio...

hajde druze, da vidimo tog lepotana...meni je omiljeni 740 volvo...nekako i najlepsi ;) mozda sto sam nocima spavao u njemu, skupljao cure i pokazivao im koliko ima prostoru u volvou ;)

inace, kad dodjes u KG, neces moci da me izbacis iz 744...nea sanse...

yugo... Da si rekao nesto drugo pa i da prodje, ali bre - yugo!
Nikad nisam vozio zastavina vozila niti cu. Za mene (i za svakog normalnog coveka) je to degradacija, tj. s konja na magarca. yuga cu tebi da kupim, da naucis da vozis :twisted: pa tek posle nekoliko godina mozes da dobijes prvo volvo 340, pa tek posle jos nekoliko godina neku pravu masinu, npr. 440t, 760gl, 850, V70... :twisted:

Pozdrav svima!!!!

Truckeru, taj Yugo mora da se zalije!!!!:D
Osnujemo lepo Yugo klub, i da batalimo ovo oko Volvoa.....
Zastava je zakon!!!!!!!!:D

I jos nesto, nemojte da degradirate automobil tako sto ime pisete sa malim pocetnim slovom!!! yUGO mora uvek da se pise sa velikim pocetnim slovom, jer je to postovanje legendarnog zASTAVINOG modela zvanog yUGO!:lol::lol::lol:

jUGO? Ne ljutim se, nego ono - jbm ti juga. Gde bas njega nadje - najvise ga mrzim! I zamalo ti poverovali neki, Alaman me sinoc pita jel to zezanje ili stvarno :D
A to da li znas da vozis, ili ne - to cemo vrlo lako da proverimo. Kad dodjes u SD vodim te na karting, ali posle 10 piva :twisted:

E, da - zaboravio sam da vam spomenem da u Smederevu zapravo postoji lik koji je prodao Mercedes 190D u super stanju da bi kupio novog juga, jer je u fazonu "novo je novo" :shock: Kad nisam umro...

I ja sam isto verovao prodavcu i imam istu muku sa motorom!!!!:evil:

Nego htedoh da te pitam gde si kupio motor, i koliko si ga platio??

I glavno: Ko ti je radio zamenu i koliko je naplatio??

Motor sam kupio u Krusevcu mesto pepeljevci,servis auto Malisa.za motor daje samo garanciju na kompresiju,ima sve vrste motora i dosta rezervnih delova za sve tipove automobila.Moj majstor nije merio kompresiju:?:za sada ne trosi ulje kao onaj stari.Motor sam platio 800e kaisevi novi,antifriz, ulje 10/40 ,=100e,i ruke zamena motora sa popustom 100e.Da li je mnogo :twisted:mnogo je kada nemas,zaduzio sam se, pa kad vratim.:evil:

Znas kako je Trucker pa ipak je Yugisa njihov Kragujevacki ponos i dika,ko je nama kriv sto nemamo fabriku automobila pa da budemo ponosni na to.Nego krpimo ove matore Volvo masine,lijepo bilo kakav kvar ti u fabriku uzmes novi yugo,ma ko u trafiku po cigare tako se kupuje yugo.

jUGO? Ne ljutim se, nego ono - jbm ti juga. Gde bas njega nadje - najvise ga mrzim! I zamalo ti poverovali neki, Alaman me sinoc pita jel to zezanje ili stvarno :D
A to da li znas da vozis, ili ne - to cemo vrlo lako da proverimo. Kad dodjes u SD vodim te na karting, ali posle 10 piva :twisted:

E, da - zaboravio sam da vam spomenem da u Smederevu zapravo postoji lik koji je prodao Mercedes 190D u super stanju da bi kupio novog juga, jer je u fazonu "novo je novo" :shock: Kad nisam umro...

mmhhm di me nadje s tim kartingom? pa ja se plasim da ce se prevrnem :(
a taj lik sa 190 meckom - gazi ga molim tee....

Back