VOLVO I SAAB

E ja sam ti u ,,vemaplastu,, gore odmah pored jagodinca prva kuca. ko ceka taj ... malo sutra...
nista poslacu ti sms da se dogovorimo pa da ocenis a i isprobas 760td full.sad kad sam vidijo tvoje slike gore mislim da te znam iz vidjenja ,veliko ovo nase selo sesnajst kuca.

I kao sto sam negde pominjao, od dana kad je brat kupio volvoa njemu sluzi kao prvi, drugi i treci auto. Porodicna limuzina, radni auto *tera prozore, vrata i ostalu stolariju vec skoro deceniju sa njim* i zbog toga je u ovakvom stanju kakav je sada...
ljudi ga pitaju sto ga ne sredi, on kaze nema vremena. I ljudi, stvarno nema vremena. Razumem da neko radi da bi preziveo, da bi imao malo, da bi se razbacivao, ali on radi previse...

preko 350 000km. Volvo 740 GLE 2.3L 8v 113konja. . .Vmax na benzinu 5. brzinom bez problema ce izuci 220 koliko je i izgraviran. Ja na plinu 4. brzinom sam ga terao 200km/h... Enterijer je za plakanje...

P.S. Ovaj pijani je jos jedan ljubitelj Volvoa. Malocas izadjem da slikam Volvo za forum i kaze: Ajde bato slikaj me pored auta i izradi slike.
Inace, taman da slikam prednji deo + unutrasnjost - nesta baterija...iduci put...

pozdrav momce. Dobro dosao...
Dobar volvo. Ne znam o tom motoru kako stoje stvari...moze li malo opsirnije o ljubimcu?[/QUOTE

Motor d 24 tic je vw motor sa 6 cilindra ,tic je :turbo iterculer, u volvo je poceo sa ugradnjom negde oko1979 do 1993 godine pa i kasnije,ovaj motor ugradjivan je u volvo serije 240,740 ,760,780,940.960.inace svi su oni 2383cc,dok kilovati zavise od oznake motora npr:d24d=60kw, d24d turbo=80kw,d24d turboiterculer=85kw,serija 940 motor d24 tic=90kw.itd.moj motor je bio d 24 tic i imao je 85 kw,potrosnja se kretala od 7,5 do 9,5L a i zavisi na kojoj pumpi sam tocio dizel ,ima el.podizace stakla ,el.stelovanje retrovizora,grejace sedista,siber,veliki zaokret tockova, gume sr.195.60.15.alarmni uredjaj.inace kompresija treba da je 23:01.sest cilindra, jaka masina dok sluzi sluzi ,kad se pokvari onda si ga nadrljao.Kupio sam ga u losem stanju,verovao sam prodavcu :evil:uzgred kod mene u mom gradu i nema bas specializovanih servisa za volvo automobile. Menjao sam motor,jer je predhodni produvao,ugradio sam isto stari motor ,isti kao moj stari ,videcu kasnije sta sam uradio.!!!POZDRAV.

Dobar, dobar. Sad sam stigao, bio sa Vukeljom po gradu
On ima Volvo-a za koga ces ti Damnjane da zaplaces! 760, redni sestak turbo dizel
bela koza, klima, original Pioneer ozvucenje sa original fabrickim pojacalom (:shock:), alu felne, bordo metalik - perfekt auto! Imao je on neku hrom masku koja mi je malo licila na moju, pa smo seli u auto i pravac kod mog majstora da vidim auto i masku da li mi odgovara. Ne odgovara... :( Ali svideo mu se 440t! :twisted:
Ali, smejali smo se kao blesavi kad smo usli u dvoriste kod mog majstora - zovem ga ja na mob, jer se ne odaziva na dranje, javlja se lik, pitam ja "Gde si bre Joco?!" Kaze "Evo bre, sredjujem ti auto" a nas dvoje ispred zakljucane garaze u kojoj je moj auto, svetla pogasena - nigde nikog! Jbm li mu sve po spisku... Od sad svaki dan ima da mu upadam na nasumicne kontrole! Razbicu ga...

P.S. planiram neki yugo da kupim. Samo me interesuju vazi predlozi za boju...razmisljao sam i mislim da bih bio smek u zutom yugu. Sta kazete?

pozdrav momce. Dobro dosao...
Dobar volvo. Ne znam o tom motoru kako stoje stvari...moze li malo opsirnije o ljubimcu?[/QUOTE

Motor d 24 tic je vw motor sa 6 cilindra ,tic je :turbo iterculer, u volvo je poceo sa ugradnjom negde oko1979 do 1993 godine pa i kasnije,ovaj motor ugradjivan je u volvo serije 240,740 ,760,780,940.960.inace svi su oni 2383cc,dok kilovati zavise od oznake motora npr:d24d=60kw, d24d turbo=80kw,d24d turboiterculer=85kw,serija 940 motor d24 tic=90kw.itd.moj motor je bio d 24 tic i imao je 85 kw,potrosnja se kretala od 7,5 do 9,5L a i zavisi na kojoj pumpi sam tocio dizel ,ima el.podizace stakla ,el.stelovanje retrovizora,grejace sedista,siber,veliki zaokret tockova, gume sr.195.60.15.alarmni uredjaj.inace kompresija treba da je 23:01.sest cilindra, jaka masina dok sluzi sluzi ,kad se pokvari onda si ga nadrljao.Kupio sam ga u losem stanju,verovao sam prodavcu :evil:uzgred kod mene u mom gradu i nema bas specializovanih servisa za volvo automobile. Menjao sam motor,jer je predhodni produvao,ugradio sam isto stari motor ,isti kao moj stari ,videcu kasnije sta sam uradio.!!!POZDRAV.

Lepo druze...slike neke? Nek ti je sa srecom i da ga cuvas...kao sto cuva on tebe

On ima Volvo-a za koga ces ti Damnjane da zaplaces! 760, redni sestak turbo dizel
bela koza, klima, original Pioneer ozvucenje sa original fabrickim pojacalom (:shock:), alu felne, bordo metalik - perfekt auto! Imao je on neku hrom masku koja mi je malo licila na moju, pa smo seli u auto i pravac kod mog majstora da vidim auto i masku da li mi odgovara. Ne odgovara... :( Ali svideo mu se 440t! :twisted:
Ali, smejali smo se kao blesavi kad smo usli u dvoriste kod mog majstora - zovem ga ja na mob, jer se ne odaziva na dranje, javlja se lik, pitam ja "Gde si bre Joco?!" Kaze "Evo bre, sredjujem ti auto" a nas dvoje ispred zakljucane garaze u kojoj je moj auto, svetla pogasena - nigde nikog! Jbm li mu sve po spisku... Od sad svaki dan ima da mu upadam na nasumicne kontrole! Razbicu ga...

P.S. planiram neki yugo da kupim. Samo me interesuju vazi predlozi za boju...razmisljao sam i mislim da bih bio smek u zutom yugu. Sta kazete?

ali za majstora LOL...
slusaj ovo: odem juce i reko Mosho, ce radis nesto bre? Evoooo: uzima slajfericu i radi nesto. Posle prekine i kaze ZURIM sada. I mi krenemo kucama i on krene kao do farbare, i ono okrene krug i vrati se kuci. Jutros ja tamo u 8 sati on qlira...oko 10 se vratim, on kaze evo sad krecem ...
sutra znaci kad odem isti qratz ce da bude....znaci ima toliko da se radi, a nije se pomerio :(

P.S. Pa sta znam. Moze zuta ili crvena...

Poslednji put ažurirao/la damnjan : јuče u 22:15.

@Damnjan: A ti mali - za ovaj p.s. cu da te obesim za m*u*d*a
A mi te taman pohvalili kao moderatora... c c c

I ja sam isto verovao prodavcu i imam istu muku sa motorom!!!!:evil:

Nego htedoh da te pitam gde si kupio motor, i koliko si ga platio??

I glavno: Ko ti je radio zamenu i koliko je naplatio??

volvo343dlnv3.jpg

Back