VOLVO I SAAB

Kanite me se tih kanti :P

mhm, realno koji volvo ima nisku konjazu kao neki audi u istoj klasi? Ko neke babe: audi a4 1.6 motor, 1.8 motor...kad sam vozio taj audi a4 1.6 mislio sam da ako idem malo sporije da cu krenuti u rikverc. volvo: snaga, izdrzljivost, bezbednost.
koji audi u toj klasi '97 (tu je i tvoj negde, josh godinu dana mladji) imao ovakav kopkit? Ovakav luksuz?

direktan sudar audi i volvoa: ....izginuo bi mali ;) :P

844135-audi-a6-avant-combi-quatro-2-2.jpg

Samo koža mu hvali :P

I jos nesto:
Ako je Audi bojli auto od Volva (a nije), sta ces ti onda na forumu volvoa, i jos stavljas slike audija - sram te bilo!!!:evil:
'cu te tuzim kod Moderatora pa da obrise tu bljutavu sliku!!!!:-D
Ovde se kace slike samo od volvina!!!!!!!:-D:-D:-D

Umalo da zaboravim!!!!

@Avetinjo, Ja sam imao prilike da probam Audi (kao tvoj), i mogu ti reci da je to igracka u poredjenju sa volvom. Osecaj za upravljacem mi je bio kao da vozim autic iz luna - parka!!
A i kompletan utisak u kabini je uzas: Sve je nekako malo i skuceno!!!

Stvarno ti kazem i uopste ne preterujem!!!

Nemoj da se vredjas, al' kad probas Volvo S80 (ista klasa kao tvoj A6), onda ces i sam videti o cemu ti pricam!!!

Umalo da zaboravim!!!!

@Avetinjo, Ja sam imao prilike da probam Audi (kao tvoj), i mogu ti reci da je to igracka u poredjenju sa volvom. Osecaj za upravljacem mi je bio kao da vozim autic iz luna - parka!!
A i kompletan utisak u kabini je uzas: Sve je nekako malo i skuceno!!!

Stvarno ti kazem i uopste ne preterujem!!!

Nemoj da se vredjas, al' kad probas Volvo S80 (ista klasa kao tvoj A6), onda ces i sam videti o cemu ti pricam!!!

imah priliku da se vozim dosta puta i polako i brzo u s80.....da izvinite moderatori: jebeno uzivanje :D

vrh vrhova...cak bih ga poredio i sa audijem a8

Ko sme da dira volvo dok profesor spava!?!?!?!?!:-D

Da je Audi i pola od Volva, PAPA bi kupio audi a ne volvo XC90!!

p.s. Ne znam gde je to tacno, al' cim nadjem link, stavljam ga!!!

Papa ne kupuje, on sve dobija.
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4491108#post4491108

I jos nesto:
'cu te tuzim kod Moderatora pa da obrise tu bljutavu sliku!!!!:-D
Ovde se kace slike samo od volvina!!!!!!!:-D:-D:-D

A sto se tice brisanja,bez ljutnje ladno bi moglo da se obrise poslednjih 5-6 strana[osim slika 850].Tako bi lakse i nasao ovo o papi i XC90.

Back