VOLVO I SAAB

Sto se tice Volvo-a 960 mozemo da se dogovorimo i da odemo da ga vidimo u nedelju, ja pre ne mogu. Svratite po mene u SD pa da nastavimo mojim karavanom.

Idemo u nedelju!!!:D

Takvog 360 GL sam imao i ja ali cale i ja smo ga dali nasem bravaru kao neku kompenzaciju za sve sto nam je oko kamiona godinama radio. A on ga stavio ispod neke smokve... Unisti ga bre,

Cekaj, cekaj, mozda da odemo da vidimo to cudo, mozda mogu da iskoristim neke delove, ako coveku stoji ispod smokve i propada daj bolje da ga proda meni da ga iskoristim za restauraciju moga!!!
Jel troje ili petoro vrata????

Slobodno, moze u nedelju. Samo da znas - jako je tvrdoglav. Ajde bre da isplaniramo prvo to pa onda pravac BG da vidite onaj drugi. Ja sam se nesto cuo sa Damnjanom, tad mi je bilo iskrslo da u nedelju radim ali sam to odlozio tako da ako se cujete vas dvoje - da znas da ne vazi to sto sam njemu rekao.

O.K. Nikakav problem, Videcu se ja veceras (ako se probudi:-D) ili sutra sa Damnjanom, pa ti se javljamo zbog dogovora!!

ne pitaj. Sestra se cula sa majkom i rekla joj majka da me budi :( inace bih spavao ihhhhhh....
nego, ti mi sad rece oko 10 dolazis na forum. Meni cura dolazi oko 10 na forum. I uvek kad dodje ja svrljam na forumu ili odigram koju online ;) ili tkao nesto. Zapretila ce raskine samnom, jer vec nedeljama dolazi i sedi tu, a ja za racunarom :D hihihih, tako da, dok ona ne ode, vezane mi ruke :D cim ode, javljam ti sms porukom da sam na forumu. Ali sutra slavimo 2godine i 11 meseci,tako da ne znam dokle ce biti kod mene. Do oko 1-2. Javljam ti se tada. A ako se ne cujemo veceras, sutra se vidimo dispijemo kaputjino ;)

Meni cura dolazi oko 10 na forum. I uvek kad dodje ja svrljam na forumu ili odigram koju online ;) ili tkao nesto. Zapretila ce raskine samnom, jer vec nedeljama dolazi i sedi tu, a ja za racunarom :D hihihih, tako da, dok ona ne ode, vezane mi ruke :D cim ode, javljam ti sms porukom da sam na forumu.

Vec si postao papucar, strasno!!:-D Ja sam postao papucar tek posle cetiri godine braka!!!
Nema veze, ja ionako tek sad stigo!!!

A ako se ne cujemo veceras, sutra se vidimo dispijemo kaputjino ;)

I nije Kaputjino nego KAFUTJINO!!!:-D

Sa Alanovih 140 konja ispod haube...

Rekoh ti ja da nemam vise 140 konja nego 90,:( duva mi malo!!!
Uz bubanj potok izlazim jedva sa osamdeset!!!:(

Vec si postao papucar, strasno!!:-D Ja sam postao papucar tek posle cetiri godine braka!!!

ti si 4 godine u braku?! ajoj...
znaci damnjane samo ti i ja vadimo situaciju ako u bg-u bude nekih ribica...

jedva osamdeset? :D ja sam 740 volvom 140 bez problema :D pun gas i zaletim ga...samo pliva volvolino, i blicam da se sklanjaju :D

ti si 4 godine u braku?! ajoj...
znaci damnjane samo ti i ja vadimo situaciju ako u bg-u bude nekih ribica...

Je sam se ionako u braku ofucao (ugojio 25 kila), tako da za mene nema ribica do daljnjeg!!!

p.s. Da sam u braku cetiri meseca pa ajd' da tako pricas!! Ja sam bato jos malo veteran, tako da su meni zbog staža neke stvari već dozvoljene!!!!:D:D:D

Off topic: Koja je razlika izmedju vile i vestice????
Pet godina braka!!!!!:lol::lol::lol:

Back