MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Znaci sad ces biti konkurencija Vikingu, Nesi i ovim "servisima"
. Iskreno se nadam da mi neces trebati, ali nikada se ne zna.
. Iskreno se nadam da mi neces trebati, ali nikada se ne zna.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Iskreno se nadam da mi neces trebati, ali nikada se ne zna.Neshto sam kao tamo uspeo da postujem ,ali dok moderator ne odobri nema nishta
Slike ljubimca kojeg sam bukvalno preplakao kada sam ga prodao ,moracete malo da prichekate jer ih trenutno nemam pri sebi...
Btw radio sam u "VOLVO VIKINGU" a za nedelju dana otvaram svoju prodavnicu VOLVO delova , pa ako nekome mogu ikako pomoci tu sam![]()
mi se onda poznajemo garant...
mi se onda poznajemo garant...

i mislim da bi na takvom vozilu to leglo ko budali shamar Znam da ih je imao Marko iz kalucjerice , ali ih je prodao nekome iz Subotice za S80 D5 , shto je generalno velika shteta, te felne treba da nosi djavo na asvaltu
Ja planiram da napravim jedan lep 940 sa 350-400kw i 3000cm3 BIturbo naravnoi mislim da bi na takvom vozilu to leglo ko budali shamar
![]()

Nadji Heico felge
Jel 940 ima prednju vucu?
pravi Volveta 
) Navoruchenije VOLVO JE ZAKON
)))na prednje tochkove je maksimum izvuci 250ks , i to je volvo uspeo sa 850R ...
ja ne znam josh ni jednu fabriku automobila da je uspela da napravi neshto slichno a da je to moguce voziti) Navoruchenije VOLVO JE ZAKON
)))
)))Kada budes imao vremena, iscitaj svih 90 i kusur stranica, bilo je tu zanimljivog materijala. Ja jos nisam cuo za Volvo klub, a na ovoj temi je bilo nekih cimanja oko okupljanja, neki ljudi su se i vidjali i druzili, ali koliko znam nista zvanicno u formi nekog skupa.
Da li mozda neko poseduje ovako neshto iz prilozenog ,a da je zainteresovan da proda ?![]()