VOLVO I SAAB

270 CDI necu ni u snu. Ne isplati se zbog resgistracije. Ne vredi dati soma evra. Vise trosi, dolazi novi zakon, nemas gde da sprovedes sve te karakteristke u praksu.
Imam ponudu za pasata 2.5 TDI syncro. Proverena kombinacija, auto je perfekran. Znam da ces me sada iznapusavati, ali ovo je stvarno dobra kombinacija.

270 CDI necu ni u snu. Ne isplati se zbog resgistracije. Ne vredi dati soma evra. Vise trosi, dolazi novi zakon, nemas gde da sprovedes sve te karakteristke u praksu.
Imam ponudu za pasata 2.5 TDI syncro. Proverena kombinacija, auto je perfekran. Znam da ces me sada iznapusavati, ali ovo je stvarno dobra kombinacija.

Sta ces ovde Milose? :whistling:

haha, salim se. Pa dobro. Uzmi taj passat. Valjda ces ga vozati do godinu-dve i uzeti neki S80 na kraju krajeva.

Proda Cross Country, proda 440... tz tz tz ;)

meni je ovo lepse od mustanga...

c965c525.jpg

Ne znam koliko si u toku, ali ispricacu ti sta sve izdogadjalo.

Prvo se tema zvala Volvo. Tu su svi Volvisti predstavljali svoje ljubimce. Medju najboljima je bio Volvo S60R sa 299ks od nikad dosle @pajamace :) Zatim, govorilo se o osnivanju fan kluba. Bio je i jedan mali sastanak u Smederevu o tome.

Nekoliko posetilaca ovog foruma vozi Volvo. Alaman vozi Volvo 850 10V 140ks, trucker_sd vozi dva Volvo kamiona, jedan V70 2.5TDI 140ks i jedan 440t 1.7turbo 120ks (cini mi se). Zatim, MilosB je vozio koliko se secam dva Volvoa 850 i jedan 440. Zatim ta dva 850 je prodao i kupio Cross Country 2.0T 210ks cini mi se. Zatim, Volvo 740 2.4TD vozi Vukelja. Profimare vozi V40 2.0T ~200ks,
ja sam uzimao od daljeg rodjaka 740 2.3 8v 113ks, al ne pricam s njim vise, tako da ga ne vozim vise. Zatim, Tosha je vozio cini mi se 460 1.8 Volvo, a sada vozi prelepi S40 stariji model. Zlatne je boje i mislim da je 1.9D. Cesto ga vidjam u gradu i svaki put ga ispratim pogledom.

Alaman vise ne vozi to nego beli 850 karavan 20V 170 ks, automatik.

Pozdrav svim starim i dobrim forumasima.
Nisam dugo, dugo bio ovde, sta ces, dete raste, obaveze se gomilaju, prijatelji dolaze i odlaze a neprijatelji se nagomilavaju i t.d.
Na internetu uglavnom samo proverim postu, a za ostalo nemam vremena!

Jos jednom veliki pozdrav svima i svraticu jos koji put (verovatno opet za godinu dana)!

Alaman vise ne vozi to nego beli 850 karavan 20V 170 ks, automatik.

Pozdrav svim starim i dobrim forumasima.
Nisam dugo, dugo bio ovde, sta ces, dete raste, obaveze se gomilaju, prijatelji dolaze i odlaze a neprijatelji se nagomilavaju i t.d.
Na internetu uglavnom samo proverim postu, a za ostalo nemam vremena!

Jos jednom veliki pozdrav svima i svraticu jos koji put (verovatno opet za godinu dana)!

ooooooooooo, postovanje gospodine. Video sam beli, prelepi Volvo sinoc kod parka. Ako je to taj :)

Bas sam rekao drugu, a bili smo daleko: "pogledaj ovu prepoznatljivu lepotu". Njemu se ne svidja kocka :D

Ja jesam sinoc oko ponoci prosao pored pumpe kod parka u pravcu erdoglije, tako da je veoma velika verovatnoca da si me video, jer je belih Volvo karavana u Kragujevcu jako malo, tacnije nijedan (obzirom da je i moj na BG table), mozda je jedino neko iz drugog grada prosao u tom trenutku tuda, ali verovatnoca je mala!

POzdrav svim ljubiteljima Volvo-a , ja sam nov ovde na forumu ... Znam poneshto o najboljoj marci automobila. Do skoro sam imao 940 (1996) 2.3T sa malko vecom turbinom znachi negde izmedju 155-170kw , i cenim da je to jedan od poslednjih pravih modela. Toliko od mene za sada :bye:

POzdrav svim ljubiteljima Volvo-a , ja sam nov ovde na forumu ... Znam poneshto o najboljoj marci automobila. Do skoro sam imao 940 (1996) 2.3T sa malko vecom turbinom znachi negde izmedju 155-170kw , i cenim da je to jedan od poslednjih pravih modela. Toliko od mene za sada :bye:

dobrodosao. Idi u kafanu plati pivo za sve, posto si nov

http://forum.krstarica.com/threads/118323&page=535

pa onda okaci slike tvog bivseg ljubimca ovde

http://forum.krstarica.com/threads/70223&page=70

a, ako ne znas da kacis slike, onda pogledaj ovde:

http://forum.krstarica.com/threads/209309

Neshto sam kao tamo uspeo da postujem ,ali dok moderator ne odobri nema nishta :)
Slike ljubimca kojeg sam bukvalno preplakao kada sam ga prodao ,moracete malo da prichekate jer ih trenutno nemam pri sebi...

Btw radio sam u "VOLVO VIKINGU" a za nedelju dana otvaram svoju prodavnicu VOLVO delova , pa ako nekome mogu ikako pomoci tu sam :)

Back