VOLVO I SAAB

XC 60 mi pre lici na X6. Ovaj S60 je samo koncept iz kojeg ce se razviti slican model nove generacije (kao sto rece Damnjan u vezi enterijera). U sustini ce dizajnerska crta ostati vrlo slicna. Ja tu ne vidim mnogo Fordovog uticaja po pitanju dizajna. Volvo je uvek mnogima bio uvrnut po pitanju dizajna, to je stvar ukusa. Mene samo ne raduje preterano saradnja sa Fordom, mada svi Volvoi iz prve decenije ovog veka vaze za pouzdana vozila.

Volvo napada CC-a, CLS-a...

SC90 Concept

volvo-sc90-concept.jpg

volvo-sc90-concept_3.jpg

volvo-sc90-concept_4.jpg

volvo-sc90-concept_5.jpg

volvo-sc90-concept_6.jpg

To ce za koju godinu da udje u proizvodnju. Od vremena S90 Royala nije izaslo nista ultraluksuzno. Ne znam zasto su prekinuli tradiciju jedinstvenih automobila. Od vremena kada je otisao 780 su utihnuli, krajnje vreme je bilo...

Pozdrav, ljudi! Potpuno sam nov u ovome, tako da ne zamerite ako postavljam glupo pitanje... Imam VOLVO 440 1.8 karburatorac, '90. god. Zanima me da li iko moze da me uputi gde bih mogao da nadjem polovne i povoljne delove u Beogradu za njega. Trenutno mi je kritican homo-kineticki zglob (nemam servo volana) i lezaj prednjeg tocka. Ili mozda to moze da se nadje negde kao "univerzalno", po serijskom broju ili npr. da pase od neceg drugog? Unapred zahvalan!

@coaaa79 (i svi koji vozite Volvo)
Izbegavajte servis Marko i Pedja, MilosB je drugar sa Markom pa ih preporucuje (kao meni nekada), moj je auto stajao kod njih celih 40dana nakon cega su odlucili da auto ODVUKU kod drugog majstora (dovezao sam ga u voznom stanju), da bi na kraju treci majstor resio problem (slabo primanje gasa-nedostatak snage) za svega jedan dan tako sto je zamenio lambda sondu i protokomer.
Kada sam nazvao Marka i Pedju zbog racuna za slep sluzbu oni daju sebi za pravo da se DERU na mene i da spustaju slusalicu.
Nazalost ima i takvih servisa po Beogradu...

Ja tamo nikad nisam imao losih iskustava. Ja ih ne preporucujem zato sto sam dobar sa Markom nego zato sto je kvalitet usluge uvek bio zadovoljavajuci. Sledeci put sam trazi majstora. Niko ti nije kriv sto ti je neko uvalio kantu pa se sada vuces od servisa do servisa.

@ MilosB
Daleko od toga da tebe krivim za to sto sam kod njih otisao, ti si mi ih preporucio verovatno zbog pozitivnog iskustva kao sto kazes, sigurno ima jos puno ljudi koji su otisli kod njih i uspesno zamenili deo, ali za neke kompleksnije stvari jednostavno treba imati iskustva. Ja sam kantu svesno kupio i platio sam po ceni kante a ne potpuno ispravnog auta (to ionako i nije bitno), a nazalost sam se uzdao u majstore misleci da znaju posao i da ce to ocas posla da poprave, ali nekad je put do dobrog majstora dugacak i zato valjda i postoje forumi kao sto je ovaj da bih mogao moje iskustvo podeliti sa vama i pritom mozda nekom ustedeti zivce, vreme i novac.

Pozdrav svim ljubiteljima VOLVO-a,
...posto sam ja zena za volanom, da imam cak i nalepnicu :) , a nisam tatina princezica vec same zene u kuci i jedino musko koje imamo je pas a on se slabo razume u kola osim ako pseci krekeri nisu tog oblika....
....ZNACILO BI MI da me neko posavetuje kod kog majstora bih mogla da odvezem svoj S60
posto svi znamo koliko majstori vole kad im zene doteraju kola, sve trljaju rucice i slade se, posto iz njihove majstorske perspektive smo guske u magli........

unapred hvala.

Ne preterani poznavaoci ovog auto brenda rekli su mi Volvo Luka ili Dragan u zemunu ali nisam sigurna jedino sto sam cula da su skupi...

i molila bih hitan odgovor jer sam vec uveliko premasila kilometrazu za servis :)

Poslednja izmena od moderatora:
Ako biras izmedju Dragana i Luke, onda idi kod Dragana, manji je lopov od Luke a i strucniji je. I jedan i drugi su bezobrazni sto se tice cena, a kvalitet nije zagarantovan.
Ali ako nemas novaca za razbacivanje, onda ti preporucujem Volvo servis Marko i Pedja ili Volvo servis Mika.

Ako biras izmedju Dragana i Luke, onda idi kod Dragana, manji je lopov od Luke a i strucniji je. I jedan i drugi su bezobrazni sto se tice cena, a kvalitet nije zagarantovan.
Ali ako nemas novaca za razbacivanje, onda ti preporucujem Volvo servis Marko i Pedja ili Volvo servis Mika.

ne nisam se dvoumila izmedju njih nego na njih su me upucivali a kod njih ne bih zato i pitam za druge opcije a Mika je??? gde? telefon? bilo sta?

Back