Volja je sve

Juzer Nejm

Zainteresovan član
Poruka
158
Baš malopre gledam neke scene prvog filma betmen trilogije i ima scena kada trenira na ledu sa dukardom. To mi je zapao za oko dijalog koji odražava jedan jako važan aspekt čovekovog bića - volja.

Dijalog ide ovako:

- Smrt tvojih roditelja nije tvoja krivica, već krivica tvog oca.
- Čovek je imao oružje.
- Da li bi to tebe zaustavilo?
- Ja sam imao trening.
- Trening je ništa. Volja je sve. Volja da se čini (postupa, reaguje)...

Kakvo je vaše mišljenje o ljudskoj volji i da li postoje izgovori kojima se mogu pravdati nečinjenja?

Za one koji žele pun doživljaj, evo klipa:

Baš malopre gledam neke scene prvog filma betmen trilogije i ima scena kada trenira na ledu sa dukardom. To mi je zapao za oko dijalog koji odražava jedan jako važan aspekt čovekovog bića - volja.

Dijalog ide ovako:

- Smrt tvojih roditelja nije tvoja krivica, već krivica tvog oca.
- Čovek je imao oružje.
- Da li bi to tebe zaustavilo?
- Ja sam imao trening.
- Trening je ništa. Volja je sve. Volja da se čini (postupa, reaguje)...

Kakvo je vaše mišljenje o ljudskoj volji i da li postoje izgovori kojima se mogu pravdati nečinjenja?

Za one koji žele pun doživljaj, evo klipa:

Pa Kako ne smrt sve sravnjava...j ne ybo qrcu vreme prolazi tako da se svodi na trenutacni nagon

Citiraću naslov teme "Volja je sve". I potrebna je za brojne stvari, od dobrih međuljudskih odnosa do nekih sportskih takmičenja.

Mislim da je jako važna u porodičnim i prijateljskim i emotivnim odnosima.

Jedna je od bitnih stvari kada je kreativnost ( umetnost ) u pitanju.

Ako želim da pomognem svojoj užoj porodici i bliskim prijateljima i imam volju i želju..jedino mi je zdravlje nekada opravdanje za nečinjenje.

I niko od njih se ne ljuti, jer znaju da sam ozbiljna, da se ne foliram.

Možda u opravdane izgovore spada i iznenadni put, pored zdravlja. Ili nešto ozbiljno i neočekivano.

Back