Volite li sminku? :)

Zefirra:
Da li vam se desilo?

Upoznate ekstra , ekstra , ekstra ribu...
..provedete noc sa njom , medjutim shvatite da joj je ujutru potpuno spala fasada...
...i da to vise nije ona devojka , koju ste upoznali...
...nego neko podbulo izborano stvorenje sivkastog tena...

...Sta pomislite (ili bi pomislili) u takvom trenutku?

Jao bre zirafa nemamo obicaj da se tandarimo sa gaborima.... :)

Bravo Liblet! Konacno da je neko prochitao barem lektiru
A jesu li ga pronashli do dan danas m?

Одавно се није на форуму појавио неко ко тако добро изгледа као ти, а још тако начитан.....просто невероватно да има таквих....
Имаш ли девојку?

Lepota je licna. Sminka tu slabo nesto menja.
(inace volim kada zene znaju sta im stoji, drze do sebe, najbolje se vidi po tome da li znaju ista o parfemu koji nose ili ga stave samo sto kao to treba)
Jutro je lepo ili ruzno u zavisnosti od tebe, a ne njene sminke. Zato ako je bila prava stvar (a ne jedna od onih gresaka, jbg pratila me je kuci) jutro je uvek lepo. Ona izgleda drugacije. Mozda ne toliko izazovno, ali blize, prijatnije i ne vise kao izazov, vec poziv...

Zefirra:
Da li vam se desilo?

Upoznate ekstra , ekstra , ekstra ribu...
..provedete noc sa njom , medjutim shvatite da joj je ujutru potpuno spala fasada...
...i da to vise nije ona devojka , koju ste upoznali...
...nego neko podbulo izborano stvorenje sivkastog tena...

...Sta pomislite (ili bi pomislili) u takvom trenutku?

apropo teme....
par devojaka iz mog okruzenja ne lice na sebe sa sminkom i bez, ja sam mislila da je nemoguce da sminka nekog toliko transformise, ali sam se brzo razuverila, valjda je to razlog sto sa sminkom idu u krevet a nazalost i na plazu. Mada opet o ukusima ne treba diskutovati, jer neko voli nafrakane, a neko prirodne, stvar ukusa, tako da samim tim nekome nece smetati ova situacija iz tvog posta.

a stvarno, jel imate vi poznanice koje se ful nasminkaju cim ustanu izlazile ili ne? ili one sto ne ne mogu da izadju iz kuce da kupe hleb ili bace smece nenasminkane? ja znam nekoliko takvih devojaka, mahhom lepih, i bukvalno ne mogu da ih zamislim bez sminke...

Kuckandra:
Verovala ili ne, poznajem. I svima je izgovor:" Nikad ne znas kad ce da naidje pravi!??!!"
:roll: :roll: :roll:
...glup izgovor...
...ako naidje pravi , kad tad ce je videti bez sminke , i nece se on zaljubiti u njenu sminku...

...meni moj brani da stavljam sminku , kaze da sam mu lepsa bez...
...pravi musarac ce videti lepotu u voljenoj zeni , prirodnoj ...bas onakva kakva jeste,bice mu najlepsa...samo ona i nijedna druga...
...jer se nije zaljubio ni u njeno telo , ni u glas , ni u um ...zaljubio se u nju.

Back