Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
ja misim da nema šanse da mi se digne na plažu kad bi se pojavio među onim babetinama...a i sam osećaj da sam tamo![]()
el si bio ti nekad u nemackoj na nudistickoj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja misim da nema šanse da mi se digne na plažu kad bi se pojavio među onim babetinama...a i sam osećaj da sam tamo![]()
isao sam i idem i mahom su nudisticke plaze praznije od normalnih plaza.
ne nikad nisam imao erekciju mislim da se to moze konntolisati e sad ako pustis misli na pasu i mislis o nekim stvarima to je vec druga prica![]()
el si bio ti nekad u nemackoj na nudistickoj![]()
nisam nikad bila
stidljiva sam bez obzira na to sto tamo vjerovatno niko ni na koga ne obraca paznju
al mi je zato golisava kupancija na pustoj plazi sa voljenim zivotni san
al toliko voljenog nenadjoh i necu tako da je to samo moj jos jedan pusti san Pogledajte prilog 311563
nemam nista protiv istih, medjutim ne da ja na njima ucestvujem jer koliko sam primetila na njima uglavnom operisu muskarci u godinama, od 50-60 godina, ubedljivo najcesci posetioci, koji se kao uvek slucajno nameste u blizini nekih zenicapitam se zasto bas taj profil i te okolnosti
![]()
imala sam priliku da se upoznam sa istim zbog zakona koji je u to vreme bio vise nego blagonaklon prema nudizmu u javnosti, plazama koje nisu morale da budu nudisticke da bi bilo gomila nudista na njoj, ljudima koji su uzivali da goli voze (javne) bicikle
A, kako ti to sve znaš?![]()
o.O pa što si to gledala, siroticeimala sam priliku da se upoznam sa istim zbog zakona koji je u to vreme bio vise nego blagonaklon prema nudizmu u javnosti, plazama koje nisu morale da budu nudisticke da bi bilo gomila nudista na njoj, ljudima koji su uzivali da goli voze (javne) bicikle, jer sam sam uvek trazila plaze gde ima manje turista i ljudi pa nabasala na svakakva cudesa na njima i tako...nagledah se vise muske sredovecne golotinje nego sto mi ikad palo na pamet da ce se dogoditi
![]()