Volite li nudističku plažu?

el si bio ti nekad u nemackoj na nudistickoj :lol:

istina nemci su vecinom nudisti. i skandinavci. i francuzi. i svi ostali. nemci ipak najvise. poslednji odmor bio bas na najvecoj nudi u EU (a nije Evropa geografski) i polovina nemci. ogromna plaza kilometarska prepuna nudista. ima 4 kao uredjena dela sa lezaljkama i to, moras bas rano ujutru da dodjes za mesto inace si na pesku. 2 ta dela su hetero, 1 ili 2 gay nisam siguran, mozda 1 gay a jedan swingersi i slicno ili mesano ne znam, ali sve je prepuno. i cool ljudi, uglavnom obrazovani i zaposleni i imaju pare, bracni parovi najvise, eto, najfiniji ljudi u stvari, mnogo lepsi nego na obicnoj plazi gde su klinci i neki levi turisti i siromasni.

plus na Ibizi na primer isto je puno nudista, ima i bas nuda-nuda ali vise je mesano znaci svuda ima nudista. a ljudi najlepsi na svetu bukvalno.

nemam nista protiv istih, medjutim ne da ja na njima ucestvujem jer koliko sam primetila na njima uglavnom operisu muskarci u godinama, od 50-60 godina, ubedljivo najcesci posetioci, koji se kao uvek slucajno nameste u blizini nekih zenica :lol: pitam se zasto bas taj profil i te okolnosti :sad2:

nisam nikad bila :confused:
stidljiva sam bez obzira na to sto tamo vjerovatno niko ni na koga ne obraca paznju

al mi je zato golisava kupancija na pustoj plazi sa voljenim zivotni san :(

al toliko voljenog nenadjoh i necu tako da je to samo moj jos jedan pusti san Pogledajte prilog 311563

:sad2:

:rida:

nemam nista protiv istih, medjutim ne da ja na njima ucestvujem jer koliko sam primetila na njima uglavnom operisu muskarci u godinama, od 50-60 godina, ubedljivo najcesci posetioci, koji se kao uvek slucajno nameste u blizini nekih zenica :lol: pitam se zasto bas taj profil i te okolnosti :sad2:

A, kako ti to sve znaš? :think:

:sad2:

:rida:

A, kako ti to sve znaš? :think:
imala sam priliku da se upoznam sa istim zbog zakona koji je u to vreme bio vise nego blagonaklon prema nudizmu u javnosti, plazama koje nisu morale da budu nudisticke da bi bilo gomila nudista na njoj, ljudima koji su uzivali da goli voze (javne) bicikle :sad2: , jer sam sam uvek trazila plaze gde ima manje turista i ljudi pa nabasala na svakakva cudesa na njima i tako...nagledah se vise muske sredovecne golotinje nego sto mi ikad palo na pamet da ce se dogoditi :confused:

imala sam priliku da se upoznam sa istim zbog zakona koji je u to vreme bio vise nego blagonaklon prema nudizmu u javnosti, plazama koje nisu morale da budu nudisticke da bi bilo gomila nudista na njoj, ljudima koji su uzivali da goli voze (javne) bicikle :sad2: , jer sam sam uvek trazila plaze gde ima manje turista i ljudi pa nabasala na svakakva cudesa na njima i tako...nagledah se vise muske sredovecne golotinje nego sto mi ikad palo na pamet da ce se dogoditi :confused:
o.O pa što si to gledala, sirotice :sad2:

Ko zna koliko ćeš love pući na lečenje tih trama kod psihića...

Back