Volite li nudističku plažu?

1dionis

Primećen član
Poruka
876
Nije mi neprijatno biti golišav pred nepoznatim ljudima. Naprotiv, lep mi je osećaj... ponekad mi se dogodi "problem" u vidu erekcije na plaži, a to kao što zna muški deo forumaša, ne može se kontrolisati. Imate li vi slična iskustva?

P.S.
Nisam manijak, barem tako mislim...

Vise manijaka ima na obicnim plazama nego na nudistickim . Odem ja neke godine u Porec u Plavu lagunu .U blizini obicne plaze vidim
tablu gdje pise ~Nudisticka plaza .Pozovem kolege da odemo tamo al nisam imao sanse da ih nagovorim .Poslije sat vremena sve normalno ,
kao da sam cijelog zivota tamo isao .Jedini problem je bio sto je plaza bila totalno neuredjena i kroz nju je vodio prasnjav put .To je bio sam
pocetak nudizma i u to vrijeme su nudiste smatrali malo opicenima u glavu .Sad je to vec elitni turizam .
Iz tog posjeta plazi se sjecam jedne komicne scene . Lezim ja tako ko od majke rodjen i vidim da kroz plazu prolazi jedan od onih mojih
kolega . Malo se zaklonim i pustim da me prodje . On je bio mali i debeo , nesto kao princ Karadjordjevic . Seta plazom sa kupacim gacama u
rukama i zvjernja lijevo desno izbecenih ociju .Tacno se vidjelo da je tu prvi puta . Kad me prosao , prisunjam mu se i opalim ga nogom u
goozicu .Poskoci on i u bjezaniju koliko ga noge nose . Cijela plaza se valjala od smijeha . Kasnije ga pitam sto je bjezao .Rekao mi je da je
mislio da ga je udario neki ljubomorni muz !

Nemam nista protiv nudistickih plaza, mada licno nikad nisam bila. Nesto mi je glupo kad na nudisticku plazu roditelji dovedu i decu. .

Hajde to jos nekako, ali vise generacija... Baba, deda, mama, tata i deca. I deda golisav pred snajom i unukom. To mi je nekako...:confused: Mada, takav stil zivota, njihova stvar.
Da je mama pred sinom bez garderobe, to mi je nekako prirodno. Mi smo ih rodile i dojile. Ali ovo... previse za moj ukus.

Nesto mi je glupo kad na nudisticku plazu roditelji dovedu i decu. .

Da, to može biti prilično diskutabilno da li je u redu ili ne. Pretpostavljam da sve zavisi od stavova same porodice: nekom je u redu, nekom je nezamislivo.

@tema: Da, volim, i bio sam, ali za svoj račun. Voleo bih neki put da idem i sa društvom, ali naravno, da je bar jedna ženska osoba među njima. :D Realno, da idem sa društvom u kome su svi momci bilo bi malo g... lupo. :D

I voleo bih da probam da igram odbojku na takvoj plaži, to mi je dugogodišnja želja.

Futurama_Naked_Volleyball.jpg

Naravno da je glupo i nenormalno da roditelji dovode svoju decu na nudističku plažu. Išao sam na takve plaže sa devojkom (i sad sa suprugom), ali nikako sa sopstvenim detetom. Koliko god da je to "normalno" za zapadne zemlje, meni je to ipak neprihvatljivo...

Nije mi neprijatno biti golišav pred nepoznatim ljudima. Naprotiv, lep mi je osećaj... ponekad mi se dogodi "problem" u vidu erekcije na plaži, a to kao što zna muški deo forumaša, ne može se kontrolisati. Imate li vi slična iskustva?

P.S.
Nisam manijak, barem tako mislim...

Manijak zbog erekcije? mjok jednostavno desava se, moze da se desi i na obicnoj plazi ili na bilo kom drugom mestu. Zenama je sto se toga tice mnogo lakse, kod njih uzbudjenje nije toliko ocigledno. 100% sam siguran da se i zenama desava da se napale dok su na javnom mestu.

nisam nikad bila :confused:
stidljiva sam bez obzira na to sto tamo vjerovatno niko ni na koga ne obraca paznju

al mi je zato golisava kupancija na pustoj plazi sa voljenim zivotni san :(

al toliko voljenog nenadjoh i necu tako da je to samo moj jos jedan pusti san
cigara.gif

nisam nikad bila :confused:
stidljiva sam bez obzira na to sto tamo vjerovatno niko ni na koga ne obraca paznju

al mi je zato golisava kupancija na pustoj plazi sa voljenim zivotni san :(

al toliko voljenog nenadjoh i necu tako da je to samo moj jos jedan pusti san Pogledajte prilog 311563

Naravno se obrati paznja, pogotovo ako zena lepo izgleda. Ali to ne znaci da svi bulje kao da nikad nisu videli golu zenu. Isto kao i na bilo kom drugom mestu. Zgodna zena je zgodna bez obzira da li je zakopcana do grla ili kao od majke rodjena.

Cao.Bio sam pre par godina i SKORO da nisam imao problem sa erekcijom.Sve je bilo ok dok se blizu mene ne smestise dve devojke.Primetio sam ih,zgodne su bile,covek sam sta cu.Sve je to bilo ok,iskontrolisao sam se,erekcija zaustavljena,u sebi sam pomislio devojke ko devojke pa sta.Lezale su na stomaku,pricale kad odjednom smeh.Ne znam zasto mi je to razbilo ono malo koncentracije ali samo sam na sekundu video kako joj se trese guza,stomak u vazduhu,cima se,udara u peskir,grudi se drmaju...ali to je sekund i gotovo,morao sam da se okrenem potrbuske i tako sam ostao dobrih 10 minuta.

Back