sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da li ste nekad svrsili s jastukom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Da li ste nekad svrsili s jastukom.
Petar_Pan:Magareca posla...![]()
Pa ja ne kaskam ja vozim moj novi automobilcic koji je besuman i na koga se sve sponzoruse palesinnke:Ne kaskaj toliko. Pravis buku... u ovo doba ljudi spavaju.![]()
Petar_Pan:Pa ja ne kaskam ja vozim moj novi automobilcic koji je besuman i na koga se sve sponzoruse pale.... I onda mi tako propicimo pored nekih magaraca na njivi i polijemo ih prasinom...
![]()
Ne ja picim putem... magarci idu njivom izmedju bandera... :razz:sinnke:A jel prodjes bar dve bandere kod ne lupis?![]()
Petar_Pan:Ne ja picim putem... magarci idu njivom izmedju bandera... :razz:
Auto ide na tockove... a magarci idu cetvoronoske u prasini... sanjajuci potkovicu...sinnke:Ne skreci s puta da te ne oplete Tuta i gas nagazi da ti ne ostanu kopita na stazi![]()
Petar_Pan:Auto ide na tockove... a magarci idu cetvoronoske u prasini... sanjajuci potkovicu...
E da su bar skole izucili...![]()
I da nemaju neke tumore na penisu...![]()
Sto ti turas reci kao "projektovanje" u svoja usta?sinnke:Ma verujem ti da vozis auto ali mi nije jasno kako su projektovali papucice za kopita.... da li je moguce da to funkcionise?![]()
Petar_Pan:Sto ti turas reci kao "projektovanje" u svoja usta?
Ma i reci kao "auto" uopste...
Dobro kopita da su ti u ustima to jos i mogu da razumem...![]()
PS Sinke jel su ti dozvolili da pises putni nalog ili ti jos uvek kolege popunjavaju a ti samo otisak kopita stavis...![]()
Petar_Pan:Pa ja ne kaskam ja vozim moj novi automobilcic koji je besuman i na koga se sve sponzoruse pale.... I onda mi tako propicimo pored nekih magaraca na njivi i polijemo ih prasinom...
![]()
Pa da mozes koristiti postojece reci kao sto su griva na primer...sinnke:Kad ti mozes izmisliti novu rec kao sto je promiskvitet sto onda ja neku vec postojecu ne mogu napisati ili reci.
Sta ti je duzina grive pomutila razum?![]()
Ebi ga kad nisam tako lep, pametan, obrazovan, dobrostojeci, kulturan kao ti na primer...sinnke:Ma sta ti vredi auto... cim stanes, otvoris vrata i kao smekerski izbacis nogu one kad vide da su u pitanju kopita pobegnu odmah.![]()
Petar_Pan:Ebi ga kad nisam tako lep, pametan, obrazovan, dobrostojeci, kulturan kao ti na primer...![]()
Kopitaru...![]()
Diplomu inzenjera informatike... vec bilo 15 puta... al za one sa slabijom memorijom...sinnke:A koju ti to diplomu imas kad radis kao vozac viljuskara.![]()
Petar_Pan:Diplomu inzenjera informatike... vec bilo 15 puta... al za one sa slabijom memorijom...
Inace nemam veze sa viljuskarima... osim sto mogu da narucim neke po potrebi i kao nadzorni organ im komandujem sta da rade... Isto tako i kamiondzije i ostale 3-i stepen sabane... koji tripuju za sebe da su neke face...
I da ne nastavljam ovu visoko intelektualnu raspravu...
lakuc noc i sanjaj neku sponzorusu, neka kola, pare i neciju dobru kitu... bez tumora na njoj...![]()