VOLITE LI GREEN DAY?

tachka...ne mozes zakljuciti na psnovu toga kakvu muziku slusam..to je samo jedna deo..sta vise...green day ..ne secam se kad sam ih zadnji put slusala...
ja volim bryana adamsa...bon jovi...hard rock...pop-rock..nesto punka...nirvanu....(limune..mamicu ti...:lol: :D )
a danas...ceo dan..janis joplin 8) :D

a fotke...a pa da....ovaj..hvala :D

natasha`:
tachka...ne mozes zakljuciti na psnovu toga kakvu muziku slusam..to je samo jedna deo..sta vise...green day ..ne secam se kad sam ih zadnji put slusala...
ja volim bryana adamsa...bon jovi...hard rock...pop-rock..nesto punka...nirvanu....(limune..mamicu ti...:lol: :D )
a danas...ceo dan..janis joplin 8) :D

a fotke...a pa da....ovaj..hvala :D
samo to :(

sta samo to....hard rock..to je shiroko...punk..shiroko...pop-rock..i tu ima dosta...
a da...blues i jazz sam zaboravila ( :lol: ) mada to vise nekako sezonski... nisam bas vezana za tu vrstu...
mada obozavam havanu wispers..i njihov "flamable" album...ili tako nekako se zove...(: imam original :D

gunser:
Mrzim Green Day,nevolim punk rock a josh vishe punk
haha ... nije pank rok nego pank ... joj zemljo otvori se ... :roll:
nije video rekorder nego video ....
nije hevi metal nego metal ...
nije pop nego popularna muzika ...
nije pink nego je roze ...
nije tv nego je televizor .....
nije grand prodaction nego je grand ....

e zivote ...

a gd je bezveze ... pop pank ... ma daj ... :roll:

sad sam video da hvalite neke bendove kao mcr , bloodhound gang , talentovani bili ...
to je pop rock ...kakav pank ....zbog toga je i propao prvi talas panka ... zbog debila koji su zeleli slavu i para ... tako je bilo i 60 godina ...pa evo i sad opet...

Obožavam Green Day, slušam ih od 1995. godine. Nije mi bitno kom pravcu pripadaju, raslojavanje pravaca i imidž iznad muzike su nezrela stvar, jednostavno me to ne zanima. Ono što mi je bitno je da je Bili Džo Armstrong jedan od najboljih tekstopisaca današnjice, izrazito inteligentan i ciničan čovek i da se bori za mnoge stvari koje stvarno vrede, učestvuje u humanitarnim kampanjama itd. Bend je odličan, imaju prepoznatljiv zvuk, sjajne spotove i prebrodili su nekoliko kriza, za šta im svakako skidam kapu!

Vi koji pljujete MTV ne znate koliko ste ustvari degenerisana generacija. Uglavnom ne umete da pišete, nemate opštu kulturu, internet koristite samo za razglabanja, sumnjam da bilo šta čitate. Mi koji smo rođeni ranih osamdesetih i ranije nismo mogli da iskusimo bilo kakav internet do srednje škole, brzi internet do svojih dvadesetih godina, kad smo tražili tekstove neke pesme morali smo da sedimo pored kasetofona i pritiskamo dugme za pauzu posle svakog stiha, kako bismo sami uradili kakvu-takvu transkripciju. I bili smo srećni, nismo znali za drugi način. Danas samo ukucaš ime pesme u Google-u i pronađeš tekst...i ako je na sajtu koji prave nepismeni kreteni, tipa Lyricsfreak (gde niko ne zna da se ne kaže Im nego I'm...), pogrešno naučiš strani jezik. Ne sediš satima pored radia da bi snimio tu pesmu, jer ćeš je naći na internetu, bez imalo truda. Jednostavno, vremena su se promenila i sve je totalno sterilno i debilno, a generacije koje dolaze su sve gluplje i gluplje, čast izuzecima.

U vreme kad sam završavala osnovnu školu, dakle 1996/1997, slušala sam samo Green Day i celo moje društvo me je gledalo čudno, jer su uglavnom bili u fazonu sestara Kovač, Bon Džovija i sl. Majka mog drugara se žalila mojoj majci da joj "sinčić sluša nekakvu muzičetinu", a moja mama joj je ponosno rekla kako njena kćerka sluša Green Day. Ispostavilo se da je to bila "muzičetina" o kojoj je druga žena pričala, moja mama se sita ismejala kad se vratila kući.

I draga MTV generacija je pre tri godine sve upropastila i sad svi misle da je GD bend za malu decu i da ga je sramota slušati, dok je pre 11-12 godina svako ko ih sluša bio "besprizoran" i sl. Bože, bože, kako se svet menja. :roll:

Da li je neko ovde slušao B-strane Green Day? A pesmu koju su uradili sa Penelopi Hjuston iz pank grupe The Avengers, The Angel And The Jerk? Pošto je pesma bila deo kompilacije za jedan niskobudžetni film, pretpostavljam da će biti u redu ako postavim link...

P.S. Moja mama je '41. godište. Obožava Green Day i Rammstein, a sutra je vodim na Stonse.

Back