Volite li da slusate grupu "TOTO"?

Night Prowler:
Sinoc sam gledao Dnevnik 3 i emitovali su neki kao izvestaj sa koncerta gde je novinarka rekla da je vokalu Bobby Kimball-u ''pukao'' glas posle druge-treće pesme i da je od tad pevao na plejbek, a da publika nije ni primetila!
pazi...apsolutna dezinformacija!
čime se sve ljudi bave :lol:
naravno da sam bila.
lepo je što su se konačno setili i nas.
inače, za ono-montenegro...kada su potpisivali ugovor...bilo je još tako;)

TOTO po meni ima skupinu najsavrsenijih muzicara, albumi im ne lice jedni na druge, uvek stvaraju nesto novo...
Inace ne slusam ih...nekako me smara sve to, slusam samo odredjene pesme koje sviramo na svirkama (i to kada mi pevac kaze sta se skida, inace ne bih sam ukljucio :) )
Sve u svemu...opasno sviraju...

Jao kad se setim :hahaha: Pitao ja druga,kad je svojevremeno bio aktuelan njihov dolazak u Bg:"Hoces da idemo na Toto?",a on brze bolje u prodavnicu,za policu sa slatkisima :mrgreen: Salu na stranu,volim ove njihove najpoznatije "Africa","Rosanna","Hold the line"...Koncerti su im nesto posebno i zaista mi je zao sto nisam otisao na njihov koncert,ovde kod nas :sad2:

Odličan bend, samo još da su malo više vukli na tvrđi zvuk a imali manje pop deonica. :)
Ne mogu da prežalim što propustih koncert, naročito kada je objavljeno da više ne postoje.
Bio doduše Lukather letos u Zaječaru, džabe upad čak, ali toliko sam bio dekintiran da nisam imao ni za put do ZA... :(

Back