Volite li ankete?

Volite li ankete?

• Da

glasova: 4 50,0%
  • Ne

glasova: 2 25,0%
  • Samo one telefonske, kad me zovnu u sred popodnevne dremke

glasova: 1 12,5%
  • Ne smaraj vise, zivota ti...

glasova: 1 12,5%

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
Generalno volim statistiku, ideju o srednjoj vrednosti iako sam statisticka greska, kao i bilo ko od vas.

Onako, uglavnom odgovorim preko telefona, poslednja je bila kratka, pitali dal imam dozvolu i koliko imam godina.
A ove preko Interneta, zavisi od teme i moje volje.

kakva anketa! :rotf:
Prešla sam se dva puta sa tim anketama, jedna je bila o cigaretama, druga o prašku za veš. Sad nema žive sile da me natera da popunim anketu.
To je bezbroj besmislenih pitanja na koja prosto ne znaš šta bi odgovorio. Lupiš neki odgovor, odmah ide sledeće pitanje, opet improvizuješ nekako, ali se već osećaš nelagodno, pa sledeće i već se kaješ što ti je palo namet da uplićeš u takvu glupost. Recimo za prašak da li taj prašak skida fleke od kečapa, ti lupiš da, od banane, opet kao da, od breskve, a ne, od breskve ne, i tako u nedogled.

I ne volim da me bilo ko na ulici zaustavlja i pita to tipa samo ovo da vas pitamo
Običnim ljudima koji pitaju običnu stvar jel znate gde je nešto uvek odgovorim
Al anketare ne volim i uglavnom se zurim i ometaju me samo

Ne volim, ali verovatno zato što me neko iscima na ulici u pogrešnom trenutku. :lol:
Inače smatram da jesu potrebne kao jedan od vidova ispitivanja javnog mnjenja
i bilo bi još bolje kada bi uglavnom bile realne i stvarno bazirane metodom slučajnog uzorka
a ne zloupotrebljavane u dnevno političke svrhe... recimo :think:

Back