Volis me iz potrebe,a ne zato sto me znas...

...o nekim ženama sam imao mnogo lepše mišljenje,...mnogo,...
diviš joj se,...da ne kažem godinama,......a ona te kao ignoriše,....
ti digneš ruke od svega, pa i od sebe,...a ona tad postane svesna da si joj se divio,....
i seti se da je to trebala da primeti,..i ukapira da je to sad malo kasno,....
...o nekim ženama sam imao mnogo lepše mišljenje,....mnogo,...

Veceras sam odlepila i sedim sa svojom cimerkom , 75 god,ja sam nesto prsla,a ona mi cita svoja pisma,a ima ih podosta. i sad u jednom iskrsne recenica iz naslova. Sad da li je od 3 somersby-ja ili stvarno,ali natera me na razmisljanje...
Sta mislite da li nas drugi ljudi vole zbog nas samih ili zbog sopstvenih potreba? I,kako vi volite?

Što bi rekla ena pesmica, when we fall in love we're just falling in love with ourselves...
Ako ej baš zbog potreba nije to ljubav al' ako se opsesivno zalepimo za nekoga, opet je to trip osećaja koji imamo s njim/njom, mislim da strogo voleti nekoga nije ni moguće.

ti digneš ruke od svega, pa i od sebe,...a ona tad postane svesna da si joj se divio,....

ne mora bash ova epizoda ne znam koja je ali ta pricha : )))
e al gadno je kad se ukapira

ebiga problem je sto joj se divis a ne pucash direktno a njoj je tad to trrebalo.
valjda su neki ljudi takvi vole tu distancu neki tipovi

Veceras sam odlepila i sedim sa svojom cimerkom , 75 god,ja sam nesto prsla,a ona mi cita svoja pisma,a ima ih podosta. i sad u jednom iskrsne recenica iz naslova. Sad da li je od 3 somersby-ja ili stvarno,ali natera me na razmisljanje...
Sta mislite da li nas drugi ljudi vole zbog nas samih ili zbog sopstvenih potreba? I,kako vi volite?

Zbog osećanja koja mi budi, tj. onoga što nosi u sebi :arrow: zbog njega samog

Back