Voliš me, a ne čuješ me?!

OcitiMazohista

Ističe se
Banovan
Poruka
2.531
Ovako, najveći i bezmalo jedini problem koji nastaje u svim odnosima je kad su ljudi zajedno a ne čuju se (ne razumeju, ne osećaju, ne komuniciraju, ne razmišljaju jedno o drugom i potrebama drugog, - definišite kako hoćete tu gluvoću). Dakle osoba ne dobija ono što želi, zatvara se, propada, vrišti u sebi a bogami vrišti i naglas, uvek ima nekih znakova valjda, a oni se prosto ne čuju, ignorišu, životare i prave da je sve lepo i savršeno...
Pa jel to realno ljudi da ti se neko zaklinje na ljubav a da ne vidi kad ti je loše?
Da te obožava, a ne oseti, ne vidi, ne čuje kad ti fali nešto toliko da se ne osećaš ne kao ti nego ni kao čovek uopšte?
Mnogi ljudi zajedno ne cvetaju već jedno sahranjuje ono drugo, veneš, a on ništa ne vidi?
Jel to realno i ko je tu zapravo lud - onaj što ne vidi ili onaj koji pati?
Da dodatno ilustrujem temu ima jedna priča kad žena vara muža i leže isto veče s njim u krevet i mrzi ga ne zbog njega nego jer jednostavno on ne pozna da je ona upravo bila s drugim i da je hladna, neosetna prema njemu, a on se samo okrene... Nije tema nikakve prevare, toliko valjda vidite, nego yebeno pitanje KAKO?

jel ovo uticaj gastarbajterkine teme ili mi se čini ?

- - - - - - - - - -

tenzija je to tamo lepo opisao
i sad će svi da graknu kako je spas razgovor, ali razgovor ne pomaže u mnogo slučajeva...jer da ima razgovora u tu situaciju se ne bi ni došlo

Back