mala vestica
Aktivan član
- Poruka
- 1.671
Hah,pa zato si i Pajper(jer volis Cari)...Pajper:@mala vestica
sto se tice cari i hari potera...slazem se![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hah,pa zato si i Pajper(jer volis Cari)...Pajper:@mala vestica
sto se tice cari i hari potera...slazem se![]()

Ja ne znam da ga igram...Pajper:Pa u principu zato,ali duga prica. Najradje bih promenila al' sada necu!
Volim shah!![]()

Al si brezobrazan....Keeper:jao nas su vodili u osnovnoj u bioskop na taj titanik.
katastrofa. kako smo se radovali kad se onaj di kaprio konachno udavio.
to je bio znak da je kraj filma.
Mislim,ni ja ne volim Di Capria,ali obozavam taj film.Gledala sam ga za proslu novu godinu,i kad su dosli drugovi po mene da idemo napolje a ja k'o debil onako crvena i ''otecena'' od plakanja i sa rolnom toalet papira u ruci otisla da im otvorim vrata.....
na RTL-u!tampljica:GDE SI GA GLEDALA???Kako volim taj film.....I svaki put kad ga gledam,placem.....
Volim sto je sutra subota....JEEEEEEEE!!!!Ziveo vikend!!!
pa jel moze ista proci bez tvog sarkastichnog i iritantnog komentara?!?Andrej:titanik uopshte nije tuzhan film.
to je sve prose.ravanje
sofffy:na RTL-u!
pa jel moze ista proci bez tvog sarkastichnog i iritantnog komentara?!?

bar ces manje ici pishkitiTampljica:Morace mama da me vodi u bolnicu jer cu dehidrirati.....

khm...suzdrzi se!Keep:to je pre svega iskren komentar, a sad, shto te iritira.... shta da radim.

E da znas da sam se i ja bas lepo naspavala....Vowim da spavam....bojan86:Volim sto sam se lepo naspavao, konacno...i volim sto sam dobio novu brojanicu...