gost 300056
Iskusan
- Poruka
- 6.213
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim tople noci i da ih provodim napolju , volim dobar miris na letnjem vetru , volim more .
isto sto i jaVolim
prolece, leto, jesen i zimu
deciji osmeh i noge brze
volim zagrljaj i oci neke jos uvek daleke...
i najvise od svega
volim da volim...
Imas ti i kretena koji citav zivot samo stekaju i slazu gomile i gomilice
Znaci,vole pare kao pare.
Хвала Богу у мом окружењу их немам : ))) Ја сам и рекао, колико год имао, нећу их са собом једног дана у гроб, тако да и јесу ту да се троше))
Tako je i kod mene,mada ponekad i preteram
Poznajem par,sada su vec u braku.Ranije,dok su se zabavljali i izlazili on njoj ovako kaze-Idemo tamo i tamo,mozes da popijes kafu i sok a ti izaberi gde ces sta.To mi je ona pricala kroz smeh![]()
Па нико не воли паре као паре, мсм не могу да се једу ни пију : )))) Аааааааали те могућности... : ))))
И шта, као нико осим мене не воли паре? Мсм видим све нешто као лепо, романтика, и тако то.. Јао, јао..
A sta jos dodati ovome? I ja naravno.Volim osmeh i dobronamerne ljude i sex naravno..
Volim prirodu, volim da imam krila, volim vuka, vucijaka, sokola, leoparda, delfina, volim da pisem, volim da citam, volim da duvam, da pijem, volim fine devojcice, volim da kockam, volim dobre proste ljude, volim samocu, volim drustvo, volim kada sam srecan, volim kada sam svoj, postenje, pravdu, moral, volim konflikte, svadje, rasprave, volim da setam...