VOLIM

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
И шта, као нико осим мене не воли паре? Мсм видим све нешто као лепо, романтика, и тако то.. Јао, јао..

Па нико не воли паре као паре, мсм не могу да се једу ни пију : )))) Аааааааали те могућности... : ))))

Imas ti i kretena koji citav zivot samo stekaju i slazu gomile i gomilice:)
Znaci,vole pare kao pare.

Хвала Богу у мом окружењу их немам : ))) Ја сам и рекао, колико год имао, нећу их са собом једног дана у гроб, тако да и јесу ту да се троше :)))

Хвала Богу у мом окружењу их немам : ))) Ја сам и рекао, колико год имао, нећу их са собом једног дана у гроб, тако да и јесу ту да се троше :)))

Tako je i kod mene,mada ponekad i preteram:)
Poznajem par,sada su vec u braku.Ranije,dok su se zabavljali i izlazili on njoj ovako kaze-Idemo tamo i tamo,mozes da popijes kafu i sok a ti izaberi gde ces sta.To mi je ona pricala kroz smeh :eek:

Tako je i kod mene,mada ponekad i preteram:)
Poznajem par,sada su vec u braku.Ranije,dok su se zabavljali i izlazili on njoj ovako kaze-Idemo tamo i tamo,mozes da popijes kafu i sok a ti izaberi gde ces sta.To mi je ona pricala kroz smeh :eek:

Има један цитат из филма неког нашег, каже: "ако не претераш, ништа ниси ни урадио" :)

хахаха тип је фаца, треба бити глава па рећи то без блама ахаха : ))))))

Volim prirodu, volim da imam krila, volim vuka, vucijaka, sokola, leoparda, delfina, volim da pisem, volim da citam, volim da duvam, da pijem, volim fine devojcice, volim da kockam, volim dobre proste ljude, volim samocu, volim drustvo, volim kada sam srecan, volim kada sam svoj, postenje, pravdu, moral, volim konflikte, svadje, rasprave, volim da setam...

volim cigare, kafu, kamenje, volim nozeve i cakije, volim da majstorisem, da mastam, volim brda i planine, volim da pucketam prstima, volim kada necim mogu da zadovoljim nervozu i prekinem dosadu, volim srecu, volim da poklanjam, seks volim...

Back