Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.528
hvalasvaku njegovu toplu reč

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvalasvaku njegovu toplu reč
ja volim kisu kada je nema, kada ne pada i kada ne ne kisnem..........i to sve u istoj kombinaciji
Vise volim sex nego da jedem pecenjeA pecenje prasece volim, pa onda vino, pa picu i miris dok se pece... pa ujutru kad ustanem,a mirise domaca pogaca. Onda volim da odlomim parce vruce pogace pa da natrpam domaci sir i tako jedem,a jos oci nisam otvorio. Pa volim miris kafe, to me dize iz sna... pa volim leto kada se cure oskudno oblace,pa plaze i bikinije koji im ocrtavaju svaku liniju na telu, pa vecernje izlaske i senzualne zenske mirise koji se preplicu i stvaraju erupciju cula... Onda volim da flertujem, volim inteligentne cure koje mogu nahraniti i moj intelekt,a ne samo primarne fizicke potrebe. Volim video igre, putovanja, istoriju- jer sve sto postoji ima svoju istoriju... Lista je beskrajna
![]()
Волим ветар, лишће, Сунце, сенке, децу, зелену салату, јагоде, плаво, игру, ходање, родитеље, фицука, књиге, жене, радозналост, шамане, псе, самоћу, пољубац, фантазију, смех, карте и чоколадне бананице.
Чоколадне бананице су најбоље...![]()
Волим ветар, лишће, Сунце, сенке, децу, зелену салату, јагоде, плаво, игру, ходање, родитеље, фицука, књиге, жене, радозналост, шамане, псе, самоћу, пољубац, фантазију, смех, карте и чоколадне бананице.