VOLIM TE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i_love_u_12.gif

Volim te jer i dok ovo pišem, imam osećaj da si pored mene

Volim te jer si ti moja inspiracija

Volim te jer bih samo zbog tebe ovoliko pisala i kuckala

Volim te jer si MOJ

VOLIM TE JER SI MOJ JEDAN U MILION

VOLIM TE JER JE NAŠA LJUBAV PRAVA

VOLIM TE JER JE NAŠA LJUBAV ČUDNA

VOLIM TE JER JE NAŠA LJUBAV ČUDO

VOLIM TE ŠTO TE VOLIM!

VOLIM TE ŠTO ME VOLIŠ!

VOLIM TE ZATO I SAMO ZATO!

Ne volim te ... da li sam te ikada volela? ...volela sam tvoje reci kojima si stvarao iluziju ljubavi, maglio mi pogled stvarnosti i ubedjivao me da su moji snovi ostvarivi ... Ne volim te, ne trebas mi,vise me ni tvoje reci ne doticu, samo me podsecaju na to koliko sam bila slaba i verovala njima, lazljivim ...koliko sam bila slepa ... trudim se da ne mrzim sebe, da ne mrzim tebe ... zelim da prema tebi osecam jedino ravnodusnost ... najlepsi osecaj koji mozes imati prema nekome ko ti je NEKAD bio SVE ... zelim da te se ne secam, ne treba mi secanje na tebe ... ako nicega nema, nek i secanje nestane ...vise mi ni tvoj dodir ne bi mogao utoliti zedj za tobom, jer to je tvoj dodir, lazljiv i on ... ja sam volela tebe kao iluziju, kao nekoga koga si ti stvorio i ubedjivao me da postoji ... volela sam iluziju ... koga da zalim, sebe ili tebe sto si tako lazljiv i nestvaran ... iluzoran ... zalicu za snovima koji su ostali neostvareni i napusteni da lebde u mojoj podsvesti ...

Nježnosti moja, koliko je godina bez tebe prošlo i jedva da te prepoznajem.Ptica koju još pamtim ponovo maše krilima silazeći s davnog neba,nekadašnje zvijezde opet će progristi tamnu ponjavu neba i zaslijepljen gledam njegovo staro lice.Ako sam kralj ja sam i prosjak koji okreće tebi svoje gladne oči.Naslanjam usne na zamagljeno staklo i slušam riječi koje jedna duša govori drugoj.
Zvonimir Golob

Ponekad ne mogu da odredim granice između sebe i ljudi koje volim: gde završavam ja, a gde počinju oni. Kao da smo svi mi jedno, kao da smo isti – ista duša, želja koja traži nešto… zajedničko svima nama.
Svi smo u istom čamcu. A opet, svi smo različiti i posebni, izrazito individualni.
Postoji jedna posebna, retka vrsta ljudi koje ja zovem moji ljudi. To su ljudi koje puštam u svoj prostor, u sebe. Svi moji ljudi su u nečemu isti:
Njihovo traženje je stvaralačko. Oni ne ruše, već nešto grade. Ne žele da vladaju, jer vladanje gubi sjaj u očima…
Moji ljudi imaju isto osećanje života. Nije više bitno kako ćemo nazvati naše odnose i koji će oblik oni imati. Forme naših odnosa se mogu menjati, ali to osećanje povezanosti nečim iznad nas, većim od nas, što nas zove i spaja, ostaje.
Mi nekako nabasamo jedni na druge i naše se sudbine pomešaju zauvek, čak i ako nismo zajedno. Kao da smo neke boje koje se lako mešaju međusobno, a mnogo teže sa drugom vrstom. Boje koje se rastvaraju pomoću svetla…

Igra je jedna,
a nas smo dvoje...
Dopusti da tijelo
dodirnem Tvoje.

Dodirni mi usne
i zaklopi oči.
Uz Tebe su uvijek
najljepše noći.

Ugasi svijetlo
i legni kraj mene.
Na zidu, tek potajno
nek prate nas sjene.

Ne reci ni riječi,
lijepo Te molim...
Već znaš me i sama,
da Takvu Te volim.

Dajem Ti srce na dlanu Gospodine moj.
Jer brineš,voliš,ne sudiš...
Postojanje moje.
Ljubavlju svojom hrabriš...na način svoj.

Učiš me, žrtvi, ljubavi sve što srce zna.
Slijedim te danima,noćima..
Zaronim,izronim iz križeva tih.
I opet se vratim Tebi, snu mog sna.

Volim te.....
kada na lice osmeh navuces,
kada se lepo obuces.
kada me gledas onako setno,
kada se spotaknes nespretno,
kada si brizan i kad si nezan
i kad si nevin i kad si gresan.
i kad si tezak i kad si lak
kad svane jutro i padne mrak