Volim te, ali Ferari je Ferari

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549
Ljudi iza sajta True Story ASA snimili su "poučni" video koji mnogo govori o stvarnoj vrednosti materijalnih stvari i tome koliko one zaista nekome vrede.
Oni su tom prilikom iznajmili novi Ferrari Italia 458 i njime se provozali gradom i ispitivali devojke da li su za vožnju. Ono što je zanimljivo i pomalo tužno jeste činjenica da nijedna devojka nije odbila ponudu, a jedna je čak bila spremna da ostavi dečka.

On je hodao za njom i odgovarao je od ulaska u Ferrari, međutim, ona je ipak ušla i divila se interijeru luksuznog italijanskog sportskog automobila.

Iako mnogi misle da se samo određene devojke, kojima je samo novac na pamet, odlučuju na ovakve stvari, ovaj video nedvosmisleno pokazuje da se to odnosi na znatno veći i raznovrsniji tip devojaka.

За Ферари не, ал за Кареру увек, ал да је унутра неки мој тип жемске ))) Начи, нисам ја дроца ту нека.

- - - - - - - - - -

За Ферари не, ал за Кареру увек, ал да је унутра неки мој тип жемске ))) Начи, нисам ја дроца ту нека.

О за 'стенг, ок.

zbog toga što je okruženje puno takvih žensaka, oformljeno je jelda ovakvo mesto gde se skupljaju ribe kojima su emocije i "ono nešto" na prvom mjestu, pa tek onda materijalni status...ako je materijalni status uopšte i uzet na razmatranje :zaljubljena: a isto i obrnuto

zato volem ovo mesto...:zaljubljena:
sve same smerne žene, okej žene, koje ne bi nikad sele u dobar auto nekog bogatunskog balavca :super:

ne bih ni ja, treba da me iskasapi neka budala 2 km dalje zarad 10 minuta voznje na koznom sedistu
ni ne kapiram kako neko moze da bude dovoljno blesav da tako rizikuje a da nije klinac koji ne kapira sta sve moze da se desi.

pa, ne bi bre
jer tip koji ima dobar auto, a mami zene da u njega udju, il ga je ukrao, il je manijak
znaci, u oba slucaja sa njim nesto nije u redu, kapiras?
evo, mojra rekla opsirnije

A cek, voznja Ferarijem = moras da se kresnes sa vlasnikom, ili sta? Taj deo mi nije bas najjasniji.

Не, него као лик не зна добро кварт и онда ти понуди да те повезе случајно сасвим на улици, да л бисте ви са мном, ово је мој ауто...

И доле има на панталонама буџу и пријемник па се, као не зна да је са ТВ-а
Мислим, пола Американаца би се јавно одмах и повалило на јавном месту са непознатом особом, ако их снимају камере и ће изађу на телевизор, фактор аутомобила небитан.

ne bih..navozala sam se u dobrim kolima...pa me minula zelja za ispraznim luksuzom..auto ko auto..svako zivi po svojim standardima....ali da imam zelju da se vozikam u ferariju....ko zna mozda i bih...:lol:

...ja ne volim napadne situacije....sta god neko da mi nudi tako iznebuha ne bih pristala....nepoverljiva sam....

ali hocu da kazem da razumem da neko to strasno zeli...a mislim da muskarci imaju vecu zelju za tim od zena..stane neko i kaze brate aj te provozam u fereriju..ostavio bi i posao i zaboravio laptop na semaforu....

Back