parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
e jest
=D
=D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudima je izbor i da se zamonashe, pa to nije izbor vecine i mada to prihvatamo, tesko mozemo shvatiti.
Kao i ovo.
Ja bar ne mogu da preterujem u toj politickoj korektnosti, da je eto, sve normalno i stvar izbora.
Jeste stvar izbora, ali meni nije normalno i ne vidim neku zdravu logiku iza toga.
Slazem se sa onima koji su rekli da se njih dvoje nece ni sexati jer su od toga napravili citavu insituciju, kao da ce uci u SANU a ne u sexualne odnose.
Jednostavno ce naici neko ko ce da je raspameti i ona ce to uraditi sa tim momkom.
Prica ide ovako:
Poznajem devojku koja je sa svojim deckom 2 godine,zabavljaju se od njene i njegove 18te.
Za te 2 god. ona mu jos nije dala i plasi se da imaju seks.
Oni se vole,setaju,izlaze i lepo im je.
Sta mislite,dal je "ljubav"bez fizickog kontakta dovoljna da bi dvoje opstali?
Oni mi deluju kao primer "nema seksa pre braka"![]()
Postoji li to uopste u danasnje vreme i ima li ovde ljudi koji to u potpunosti podrzavaju?![]()
Prica ide ovako:
Poznajem devojku koja je sa svojim deckom 2 godine,zabavljaju se od njene i njegove 18te.
Postoji li to uopste u danasnje vreme i ima li ovde ljudi koji to u potpunosti podrzavaju?![]()
znaci ovako....ona se sama hvalila svojom pricom....nije mi prijateljica,samo smo igrom slucaja bile zajedno pa je tako pricala,a to mi je potvrdila moja drugarica koja se druzi sa njom,posto meni deluje izmisljeno.Nikoga ja ne ismevam.Postavljeno je pitanje dal je moguce biti tako dugo u vezi bez seksa i dal se jos postuje obicaj "pre braka,bez seksa"....tjt
eo ja sam sa devojkom 9 meseci za koji dan i nismo se yebali....
i meni to nije problem jer sam se ja yebao sa nekim cavama pre nje tako da mi je sad opusteno....prosao sam kroz sve to....a i opusteno mi je jer je nevina....video sam))
a volim je vise od sebe a ona mene brateeeeee to niej normalno koliko me voli(da kucnem u drvo) i volemo se bez yebanja.....znaci postoji
p.s. ona je rh vrhova riba bez nekog utrucavanja to kazem zato sto jeste a ja sam imao vikendom po 3-4 ribe uvek tako da eto primera da se musko moze smiriti i skrasiti i to bez yebanja....ae pozz
Lepo ja kažem: ako je prvi, onda je i najboljija znam x primera,u beogradu da su moji ortaci ozenili takve devojke iz unutrasnjosti koje su konzervativne.nista to nije cudno,kada dodje vreme za brak,onda su oprezniji oko izbora supruge...
Lepo ja kažem: ako je prvi, onda je i najbolji![]()
Prica ide ovako:
Ако је први, па остане једини, онда је још бољи!![]()