- Poruka
- 95.555
Young Tiger-D.Stribbling
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Велика захвалност! Фантастичан уметник. Какав је само његов унутрашњи свет био...Leonid Afremov, mislim da mu je ovo i najpopularnija slika.
Volim inace njegove slike, boje u sivilu zivota svakodnevnice...Njegove slike su meni pune emocija ali onih lepih, ne ushicenih vec toplih i pozitivnih.
Secam se kada sam prvi put naletela na ovu sliku...zelela sam biti ta devojka/zena i hodati sa nekim pod ruku cak iako je kisa...cak iako je mrak...ta svetlost sto zraci i boji svet nekim drugim, lepsim bojama...zajedno...
![]()
On je neko ko mi se odmah svideo i svaku sliku mu volim, napravila sam i sama par reprodukcija njegovih slika...Велика захвалност! Фантастичан уметник. Какав је само његов унутрашњи свет био...
Leonid Afremov, mislim da mu je ovo i najpopularnija slika.
Volim inace njegove slike, boje u sivilu zivota svakodnevnice...Njegove slike su meni pune emocija ali onih lepih, ne ushicenih vec toplih i pozitivnih.
Secam se kada sam prvi put naletela na ovu sliku...zelela sam biti ta devojka/zena i hodati sa nekim pod ruku cak iako je kisa...cak iako je mrak...ta svetlost sto zraci i boji svet nekim drugim, lepsim bojama...zajedno...
![]()
savrsenaaaaaPogledajte prilog 947708
The Forest House
Ne znam autora.
Vidim sebe tamo , zbog toga mi se sviđa...
Нешто слично томе, али фотографија.Планина Тара. (И иде моја глава сад да се одмараPogledajte prilog 947708![]()
The Forest House
Ne znam autora.
Thomas Kinkade- Peaceful retreat..Pogledajte prilog 947708
The Forest House
Ne znam autora.
To je autor i ime?Thomas Kinkade- Peaceful retreat..
Da,on spada među poznate kič umetnike.Mnogi ljudi obožavaju njegove slike.To je autor i ime?
Hvala..
Uh, ja ovu sliku koju sam postavila ne bih stavila među kič...ali sada ću da vidim šta još ima...Da,on spada među poznate kič umetnike.Mnogi ljudi obožavaju njegove slike.
Pogledaj ovde #3 https://forum.krstarica.com/threads/kitch-kic-umetnost.924890/