Volim muško!?

nekst88

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.101
Jel volite muškarce?
Jel cenite muškarce?
Šta volite na muškarcima?
Koji elementi izgleda, ponašanja, muževnosti
svojstveni samo muškarcima vas uzbudjuju?
Imam utisak da žene uopšte ne umeju da se napale i da stvarno cene muško?

Jel volite muškarce?
Jel cenite muškarce?

Mislim da volim.

Na muskarcima ? Muzevnost :lol:

Elementi skromnosti, pristojnosti, kulture, intelekta, zalaganja, nesebicnosti i humora

Simpaticno mi je kada odrasli muskrci imaju i neguju neke decacke hobije.

Kao i sa zenama - ako se nametnu kao pravi muskarci, bice cenjeni.

pa ako se sredim mozda cu opet da ih volim sad vise pazim
volela sam nekad (?)
nekako deluje mi da je postojao i put gde sam u ovom trenutku neka bolja ja bar shto se toga tice kao da je ponesto iz mene mrtvo mozda i mojom krivicom. ali ko da je bitno ovako piskaram : )
ali sam cudoviste uznemire me pametne zene a pametni muskarci ne, a ne volim ni sto me te pametne zene uznemire, mislim je l lujza hej rekla da ima dovoljno mesta za sve
a sta ce mi ova poruka :confused:
sta ima da ih volim sve je to isto

Jel volite muškarce?
Jel cenite muškarce?
Volim, cenim...ali retko koga dugorocno.
Sta volim na muskarcima? Khm, kad volem ,volem komplet paket.
Nemam pojma sta me konkretno uzbudjuje...neko mi se prosto zavuce pod kozu i to je to.
I ja imam utisak da negde mashim. :(
Ako me ova tema ne prosvetli, ne znam sta ce... :ceka:

jadni muškarci kolko projektujete sopstvenu samomržnju i nesigurnost na njih
a oni jadni vitezovi još pokušavaju da vas razumeju i istrpe vaše otrovne strele
namočene sopstvenom žuči
pa ima li lepše veće fascinantnije figure od muškaraca
o taj apolon, krh, prelep i odvažan? o taj neptun, ogroman, mesnat i nepokoran?
o taj edip, zaljubljen u svoju sliku i uplašen od sveta? o taj herkules, neustrašiv i neokaljan?
muškarac je sve, on daje sve, on je prvi božji crtež, on je prva ćelija evolucije
on može sve i daje sve, a traži tako malo
koliko snage, koliko rada, ulaže jedan muškarac
koliko vredi jedna muška ruka i koliko je nezahvalna jedna ženska noga
koliko čvrstine, duha, hrabrosti, snage i slabosti krije jedna čvrsta muška vilica
koliki je oklop i evolutivni podsetnik jedna muška brada
koliko snage emituje jedan muški pogled i koliko slabosti i neznanja jedan ženski treptaj
koliko je stamen jedan muški vrat, jedna muška žila, jedna adamova jabuka, naspram bele beživotnosti ženske šije
koliko nosi jedan par muških sisa, koliko nose jedna muška ledja
koliko kosmičke snage nosi samo jedan mali spermatozoid
kako gordo korača muška noga, kako gazi muška čizma, i kako se lažno kreće noga jedne fazanice koja samo hoće da privuče perjem mužjaka
koja hoće od njega sve, a da da samo jedno jajašce
koliko miriše kap muškog znoja, a koliko truje kap ženskog parfema
ne cenite vi ništa
al muškarac ceni za oboje!
muškarče, spasićeš svet!
TI!
Ne lepota. Sigurno ne ženska.

Jel volite muškarce? Aha...skoro kao Mica Trofrtaljka.
Jel cenite muškarce? Da.
Šta volite na muškarcima? Njihovu jednostavnost, nacin na koji vole zenu.
Koji elementi izgleda, ponašanja, muževnosti..........izgled, moze taman, moze svetao, ne preterano visok, sportske gradje, fubalerske noge. U ponasanju, duhovitost, jak intelekt, da je nezan ali da nije mnogo mekan. Da je sportista ili da voli sport i onako volim tipicno musko, pivo, ortaci, fudbal, zene. Da voli zensko. Ne volim sitnicave muskarce. I da...ne sme da bude skrt.
Imam utisak da žene uopšte ne umeju da se napale i da stvarno cene muško? Pogresan ti je utisak.

Jel cenite muškarce? Da.
Koji elementi izgleda, ponašanja, muževnosti..........izgled, moze taman, moze svetao, ne preterano visok, sportske gradje, fubalerske noge. U ponasanju, duhovitost, jak intelekt, da je nezan ali da nije mnogo mekan. Da je sportista ili da voli sport i onako volim tipicno musko, pivo, ortaci, fudbal, zene. Da voli zensko. Ne volim sitnicave muskarce. I da...ne sme da bude skrt.
Imam utisak da žene uopšte ne umeju da se napale i da stvarno cene muško? Pogresan ti je utisak.

delimično mi se sviđa tvoje razmiljanje

muškarac za tebe: 31godišnji fudabaler FK kolubara, član SNS, zaposlen u toplifikaciji lazarevac

Jel cenite muškarce? Da.

Moj je utisak da zene nisu spremne na direktnije druzenje :zper: da se otvore sa muskarcem i pisu o sexu i da musko oseti njenu istinsku zelju :per:

Sve je nekako do pola i nedoreceno kad se muvas sa forumashicom :hahaha:

Back