Voli me ne voli

NatasaNatasa:
macanns2005:
Slabo se poznajemo. Ona kaze da me voli. Ja sam iskreno onako indiferentan prema njoj. Aj da ne lazem cenim je, gotivna mi je, ima nesto, ali ipak sam svestan da to nema neku perspektivu i da bi se ako bi ja tu igru prihvatio svelo samo na kres semu. Ne zelim da je povredim, ali kako god da okrenem povredicu je. Nisam pametan i ovakve situacije mrzim. Sta da radim sada?
1. Da joj pruzim sansu, vodim ljubav sa njom i onda ubrzo prekinem to.
2. Da joj u startu kazem da trazi nekog drugog.

Ako je slabo poznajes, kako mozes da znas da to nije neka dugorocna varijanta. Pa pruzi joj priliku ... moras dati sansu ljudima .... uostalom, mozda se ispostavi da je ona ''prava '' posle odredjenog vremena provedenog sa njom ... to se nikad ne zna

Dobar predlog. :wink:

Vragolasta Amfibija:
Sta je bre Baso,sta se deres ovde i pises u kurzivu(to samo ja smem !!!!)
Sta bre mislis ti?Jesta da ne znam nista o tebi ali mislim tj pretpostavljam da si jedan obican smor,verovatno studiras neki jezik,plav si nikakv...mlohav...nemas kondiciju...i ti ces da opalis neku !!!Ma daj nemoj da si smesam.
Ne bi stigo..jer bi ona prethodno umrla...od smeha

...joj...procitala si me... :oops:

Sta ima veze, zar zene ne vole intelektualce? 8)

malecka:
ako je ne poznajes kako mozes da znas sta ona oseca prema tebi, da li te dozivljava kao parce ili kao osobu koju voli..?
najbolje je upoznaj & proceni koji je tip osobe: da li one koje se lepe, ili one koje overe pa idu dalje... pa u zavisnosti od toga proceni sta je najpametnije da uradis!

Znam ja taj tip devojke jako dobro.
Preslusao sam vase odgovore. Vecina vas je rekla - upustiti se u kres semu, ako ona hoce.

Ipak dilema u meni ce da nastavi da stoji. Razmisljao sam da joj kazem nesto tipa "vidi od toga moze biti samo kres sema, pa ti kako hoces" ali onda bi bas ispalo kao da mislim samo na sex i nista drugo. Ne bi bilo lepo prema njoj to joj tako reci.
Sa druge strane sta ako i ona u stvari samo to i hoce i nista drugo. Sta ako sam ja u celoj prici samo plen. Ponekad mi se cini da ona jedno prica, drugo misli, trece radi.
Sa jedne strane trudila se i kao zaslizije bar sansu, sa druge strane moj filing u meni prema njoj i nije toliko jak. Ne znam koliko je njoj to bitno. I zasto bi joj uopste bilo bitno. Da se pohvali drugaricama? Meni to svakako nije bitno uopste, bilo ili ne bilo.

Oni koji misle da je cilj samo zabeleziti recku i to bez obzira kakvu i onda jos plus sutradan doci ovde i obelodaniti svoj podvig u maniru "kako je bila losa sinoc" ti su sigurno na pogresnoj temi. Takva razmisljanja su povrsna i primitivna ma kako ih literalno upakovali.
Prostim stvarima ne tezimo ni ja ni ona, a opet se sve svede na tako prosto.

Da si se ti zaljubio i da ti se ona svidja sad bi se tresli kreveti, a ne bi tupio ovde.
O cemu ti ustvari razmisljas Bred Pite, tebi je ustvari ZAO DA JE ODBIJES ZATO STO JE FINA DEVOJKA DA JE NE POVREDIS???
Ti ustvari ni sam ne znas sta hoces!!!
PS:
Nema ljutnje ovo je samo moje misljenje!

Back