voli me ne voli me,,,,

onda to i nije bila ljubav vec zabluda

Joj što volim kad čujem reč Ljubav! Imaš razne vrste ljubavi a ne jednu Ljubav .Evo ti banalan primer da je to moguće - jedan od partnera prevari drugog ne iz ne-ljubavi prema njemu nego recimo osoba je bila zavedena, pijana, drogirana milion mogućnosti, od nekadašnje ljubavi jedan ili oba partnera mogu postati ledeni jedno prema drugom.

Joj što volim kad čujem reč Ljubav! Imaš razne vrste ljubavi a ne jednu Ljubav .Evo ti banalan primer jedan od partnera prevari drugog ne iz ne-ljubavi prema njemu nego recimo osoba je bila zavedena, pijana, drogirana milion mogućnosti, od nekadašnje ljubavi jedan ili oba partnera mogu postati ledeni jedno prema drugom.

dobro emocije...osecam ja i emocije prema ranjenoj ptici na ulici ali ne naljutim se na nju i oteram je u pm kad mi se popne na q i trazi da mi kljuca osetljiva jaja...

zna se sta je zavedenost, sta je zaslepljenost, a sta je emocionalni odnos ljudi koji se razumeju na svim nivoima svesti... zato i spomenuh soulmate-a

dobro emocije...osecam ja i emocije prema ranjenoj ptici na ulici ali ne naljutim se na nju i oteram je u pm kad mi se popne na q i trazi da mi kljuca osetljiva jaja...

zna se sta je zavedenost, sta je zaslepljenost, a sta je emocionalni odnos ljudi koji se razumeju na svim nivoima svesti... zato i spomenuh soulmate-a

Joj što volim kada čujem reč soulmate.I dakle vi ste soulmate i vašu ljubav je nemoguće narušiti? A šta ako si ti na primer neki lik iz geta, znaš ono neki crnja na kreku koji peva rep i bavi se kriminalom,onda će tvoj soulmate biti neka drogerka iz geta i vi ćete biti srodne duše , ali u pogrešnoj stvari.
Tako da ni srodnost ne mora ništa da znači.Bolje ti je da si sa nekom ženskom koja ti nije srodnija, ali je karakterno bolja od tebe.

Joj što volim kada čujem reč soulmate.I dakle vi ste soulmate i vašu ljubav je nemoguće narušiti? A šta ako si ti na primer neki lik iz geta, znaš ono neki crnja na kreku koji peva rep i bavi se kriminalom,onda će tvoj soulmate biti neka drogerka iz geta i vi ćete biti srodne duše , ali u pogrešnoj stvari.
Tako da ni srodnost ne mora ništa da znači.Bolje ti je da si sa nekom ženskom koja ti nije srodnija, ali je karakterno bolja od tebe.

idemo u ljubavi svi su gresni prezivece samo srecni:cool:

hbt na oba moja posta jauces :lol:

a jel ti ja licim na crnju na kreku leba ti :lol: tvoj soulmate bi po tome bila neka cmizdrulja koja samo jauce na svasta sto joj kazes.... :roll:

sto ti brines tolko za mog soulmate-a? mozda je teofil pancic moj soulmate? mozda umberto eco? a mozda je neka fuqsa ispod plavog mosta ili ona fina modelsica u skupstini? mozda mi je konacno soulmate ona kerusa sto joj je neko iseko sapice...

znaci kolega, da bi poznavao karakter sagovornika moras pre svega da poznajes sebe a sebe poznajes onoliko i u meri koliko ti smetaju trivijalnosti od kojih ne vidis sumu sustine. treba tebi dosta traganja za soulmateom :lol:

hbt na oba moja posta jauces :lol:

a jel ti ja licim na crnju na kreku leba ti :lol: tvoj soulmate bi po tome bila neka cmizdrulja koja samo jauce na svasta sto joj kazes.... :roll:

sto ti brines tolko za mog doulmate-a? mozda je teofil pancic moj soulmate? mozda umberto eco? a mozda je neka fuqsa ispod plavog mosta ili ona fina modelsica u skupstini? mozda mi je konacno soulmate ona kerusa sto joj je nko iskeo sapice...

znaci kolega da bi poznavao karakter sagovornika moras pre svega da poznajes sebe a sebebpoznajes u meri da ti smetaju trivijalnosti od kojih ne vidis sumu sustine. treba tebi dosta traganja za soulmateom :lol:
udari enter covece i ne pisi kojesta :lol:

Back