NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Ne znam ja sam licno super happy sto sam u braku... i to brzom braku... upoznali se 28.9.2007, zaprosio me 8.11.2007, uzeli se 15.12.2007 i na nasu godisnjicu veze cu ja biti u 5tom mesecu trudnoce![]()
![]()
![]()
nikad se lepse, voljenije nisam osetila u zivotu... a Goran je isto pre nego sto me upoznao svima tvrdio da se on nikad nece ozeniti, da je on veciti nezenja i ne treba njemu brak, moze i vanbracna zajednica... kad sam ga posle pitala sta ga je nateralo da klekne, sa sve prstenom, monolog i zeljom da me uzme za zenu, kad je tvrdio da to ne zeli... on je prosto rekao: "Znao sam da si ti ona prava i hocu brak sa tobom, da i pred Bogom, narodom, maticarem stavim potpis i time ti dokazem jedan malecki deo koliko mi trebas, koliko te volim!" Meni je to dovoljno...
(inace recenica koju sam napisala nije izmisljena, bas je citiram jer sam je zapisala na salvetu par trenutaka kasnije, toliko mi bilo lepo! Evo sad mi stoji u novcaniku pored njegove slike!
)
A šta bi radila da ti je npr. rekao da želi da živite zajedno, da imate dete .... ali da ne želi da ''potpiše'' ???? Ustvari, ako zanemarimo tu prosidbu, šta bi za tebe bio dokaz besprekorne ljubavi?