Volem...zapravo...OBOŽAVAM !

alo bre raja, je l' ovo ona gurmanska tema ili...ne znam sta sad da postujem, omiljeni recept za piroske ili sta volim, al onako uopsteno?
volim piroske sa sirom, kupujem ih stalno u onoj pekari kod bivseg decijeg dispanzera...
volim da imam radnu ispiraciju...
volim kad poklonim nekome nesto sto je pravi pogodak...

Pa tema je šta volimo a potrefilo se da više nas voli da klopa. :lol:

A to za poklone koji su pogodak je kod mene, mnogo volim kad potrefim ukus i afinitete onoga kome poklanjam.

Volim životinje i kad smo kod toga, Pero, idi na Ljubimce, na temu Srednjeazijski ovčar, ima da se upiškiš kad vidiš fotke! :zaljubljena:

E ovako...
Volim sto sam lepo vaspitan, volim sto sam pametan, volim sto sam sve naucio na tezi nacin, volim sto sam emotivac, volim sto sam patriota, volim Kraljevo i Ribnicu, volim tojotin svet, volim more, volim sto nemam puno, volim moj kompjuter iako je obican krs, volim sve moje drugare i sve moje drugarice ( a nemam ih puno)... Volim svoje selo Radovanje, volim coko smoki, volim OTH, volim sto znam da procenim dobro ljude, volim sto sam 24 sata na raspolaganju mojim prijateljima, volim kad se sa nekim razumem a da pri tome ni rec ne razmenimo, volim moju sobu punu paucine, volim jaja na oko, volim da upoznam curu koja nije sponzorusa, volim sto znam da cu jednog dana da umrem jer bi bas bilo tesko da se ovako zivi zauvek, volim da citam citate tipa "Cudan je to bol. Umreti od nostalgije za necim sto nikada neces proziveti." Alesandro Bariko. Volim da spavam u hladnom, volim sto znam da nije sve u prirodnoj lepoti, volim drustvo iz osnovne i srednje skole, volim malu decu ali samo ona koja nisu bezobrazna, volim da kampujem, volim sve filmove sa Denzel Washington-om, Volim sto ne pusim cigare, volim sto sam nezavistan, volim da procitam dobru knigu, volim dzem od sipka i kajsije, volim svoje roditelje ali ni priblizno koliko kad sam bio mali, volim postene i pametne ljude... Joj ne mogu vise da pisem. Ima toliko stavri koje volim...

Poslednja izmena:
Selo,slušalice,godišnju kartu,Jeger,SMS,rano jutro,terasu,kafu,hleb Moravac,mačke,direktorske stolice,njivu na Ibru,e-mail,memorijsku karticu,garanciju,elektro muziku,forume,DVD-RW,urme,kapu,Balkan,MP4 player,frižider,šporet,perfektne fotografije,snowboard,Rusiju,Bluetooth,nov usisivač,pekaru Dada,ekipu iz WinWin-a na Keju,lap-top,lava-lampu,kuću,Dragosinjce,oktobar,more,Guču,torrent-e,Dom društvenih,Čačak,Vidojevo brdo,Ledinu,nastupe likova iz Recon Warriors-a,talente,nekomercijalu,digitron,Niš,normalne Ribničane,Cara Lazarevu,Jelen pivo,mladost,stazu na Beranovcu,drugaricu Ninu,pesme od Kranga,basket u Mošinom Gaju,jezera,Nikon,Todor odeću,tursku alvu,novi Reno Clio sa 5-oro vrata,komšije Bugare,gothic metal,železničku u Požegi,Prijepolje,Wizzair,toplu vodu,Negotin,francuski krevet,Sopotnicu,Moravu,manastir Mileševo,Sirču,hladne prostorije,kombinacije crvene i crne boje,tradicionalnu arhitekturu,Vrnjačku Banju,tarabu,Urban Bug,dogovaranje sa Kosovarima,Petrovaradin,pazarske prevoznike,Bučov vir,kiflice,Rapidshare...

ledene kocke, krasovu bajaderu, niveino mleko za telo i palmolivinu kupku med i mleko, ma ima jos sto sta al dosta je za danas

:super: Umesto ledenih kocki i Rafaelo kugli, može Ferrero Rocher a što se tiče Palmolive, njih bojkotujem, imaju i Oriflame, Balea i Nivea kupku med i mleko. Ustvari, Balea ima tečni sapun ali ga ja koristim kao kupku i sasvim sam zadovoljna.

Jesam već napisala da volim čokoladu u najvećem broju oblika? z:mrgreen:

Ovako...
Volim WMP 12, Lav pivo, magnum 357, laminat, tus kabinu, veliko kupatilo, kontur jastuk, zelene jabuke, film "The Usual Suspects", mog prijatelja Sasu Kokerica, da trcim oko 21h, guaranu, papirne maramice sa mirisom eukaliptusa, coko plazmu, da vozim kola u kasne sate po kraljevu, kad odem u prodavnicu a nema guzve, kad odem u prodavnicu a Ceca radi za kasom ;)..........................Kad overim karton u zavodu na vreme.

Back