Volem...zapravo...OBOŽAVAM !

pa to sam rekla pre neki dan dva u jedan sa lesnikom mmmmmmmmm samo ovde kod nas ne mogu stalno da naletim na nju pa kad je nadjem smeju mi se opeljesim radnju

A ja sam našla El Crimero, samo taj prah za krem, to ti je ono drugo u 2, ista firma, ukusi vanile, lešnika i karamele. Moku i cimet nije teško napraviti i ovako samo sa kafom i Kompletom ili Kofitom.

Da, imala sam ispred nosa Rodić supermarket ali su ga zatvorili, mislim da će tu sad biti Tempo. A El Crimero sam našla u jednoj privatnoj prodavničici tu, kod mene u ulici, sasvim slučajno.

Uf, ala smo ubile spamovanje! Volim keramičke i porcelanske velike šolje, one za čaj. Treba li reći da imam kolekciju?! :mrgreen:

Volim kad izadjem sa drugaricom ili par njih, i bude nam prelijepo, iza muzeja ili jednog vrtica, uz cig vino i
mp4 :D Zamotane u saleve kape i u kaputima :D
Volim kad cutimo, ona tisina, bez nelagodnosti sto niko nista ne prica.
Volim kad sam bezposlena.
Volim kad sviram violinu...Mislim da sam to pomenula :mrgreen:
Volim kad moji izadju iz stana a ja pojacam muziku na najjace i derem se sa pjevacem-pjevacicom :mrgreen:
Volim kad mogu da spavam do kad ja to hoci :mrgreen:
Kad cujem pjesmu koju sam ranije obozavala, pa se vrati ona ista sreca kao kad sam tek pocinjala da je slusam...

Volim kad uzivam u zivotu punim plucima, srecna zbog plavog neba iznad, reke pored, tisine u sebi.
Volim osecaj zadovoljstva koji nosi savrsenstvo mira u dusi, sto nije uvek lako postici.
Volim samocu i guzvu.
Volim da radim.
Volim razne kreativne poslove i zanimacije.
Volim da pricam, pisem, pevam, fotografisem.
Volim da crtam, sijem, kuvam.
Volim muziku, pevanje, duge setnje, neke strane jezike.
Volim kad nisam u guzvi, kad sam dobro organizovana, kad mogu da se posvetim onima koje volim i onome sto volim.
Volim kad me niko ne prisiljava ni na sta vec mi ostave pravo na slobodu odabira.
Volim da budem svoja.
Nicija i necija.
Miksovano u pravoj meri.
Onoj koja je bas za mene negde zapisana.

volim moje kuce volim moj sporet na drva volim kad ja spremim pizzu volim moj auto uh sto ga volim volim decu volim moju dnevnu sobu i kuhinju(kuhinju posebno) volim leto volim kad je toplo volim kad me neko greje volim da obradujem ljude ma mnogo volim da volim

Back