Postoji ovde na forumu mnostvo tema. neke su glupe, neke dosadne, neke bez veze, neke potpuno nepotrebne, a ima i onih padobranksih. Neko upadne i nabaci deset nekih glupih poluobradjenih tema. U mnostvu tih tema izdvajaju se moje teme, koje odisu ljubavlju i iskrenom radoscu. Pisem uvek iskreno sta se desava. Mislim da je iskrenost najvaznija u tome. Uglavnom mi je inspiracija moj zivot. Koliko je tezak prosudite sami. Nije lako biti zvezda, domacica, uspesna sportistkinja, igracica, zavodnica, ali i visoko moralna devojka, koja je nevina i psovecena svom vereniku.
Danas sam videla jednog bivseg decka. Pravio se da me ne prepoznaje. Bas ruzno. A ja sam njega zapamtila, jer je bio mnogo dosadan i ocajan. Ja sam ga podrzavala da se ne ubije, posto ga je zena ostavila. Sada mislim da je trebalo da ga podrzim. Sta mu je falilo i da se ubije?! I to je za ljude.
Danas sam se videla sa mojim verenikom na pic"u. Ja sam pila cajic, a on pivo. srecom, nije nas zaustavila policija, inace bih mu i ja uzela vozacku. Nemoj da pijes, ako vozis. I tako mi je on tako polupijan poceo da prica kako me voli. Ja sam to znala oduvek, posto mene svi vole. Ali mi je rekao kako ga uveseljavam i kako sam pozitivna. Bilo mi je drago, posto se i on meni svidja i zaljubljena sam u njega. Rekao je da sam duhovita na specifican nacin.
Sta to znaci kada je neko duhovit? Koliko vam je bitna duhovitost u vezi?