VOLAN U RUKAMA+GUZVA=TAMNA STRANA VASE LICNOSTI

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja jos ne vozim, vozim se gsp-om, ali redovno se ispresecem kad vidim ljude, uglavnom penzionere koji ne mogu ni da potrce :shock: kako pretrcavaju ulicu kod novootvorenog trznog centra Idea. A tamo gde se zavrsava Brankov most, jedna stanica pre Zelenog, vozaci uvece nece da stanu cak ni na crveno, mora da se skupi grupica pesaka da bi zajedno presli :?

ja se ne nerviram, ali sto ja nerviram druge...kako trube, mogu da zamislim kako li me tek psuju, ali sta da im radim. meni je ogranicenje od 90 km/h stvarno 90 km/h i ni malo vise. pesake pustam, pre svega zene sa decom, bake...naravno i muskarce ali mi uvek pazju privuku zene koje cekaju. ne psujem, samo se cudim kako su tako nervozni svi ti ljudi oko mene. tesko me otrpeti kada sam ispred, stvarno milim.
kad pesacim pustaju me i kad ne nameravam da predjem, valjda se plase da im se ne bacim pod tockove :lol: sta li.

Julian_Duranona:
A ti pricas o guzvi na trotoarima i u javnom prevozu? E, izvini...
Neka se onda moj post odnosi na nekog drugog... recimo, na onu zenu od prekjuce, koja uopste nije primetila pandura na raskrsnici, vec je stajala na crvenom i telefonirala dok joj je on mahao da prodje. Na kraju joj je covek prisao da je zamoli, ali je svejedno pokazivala dozu uvredjenosti.

Ne, ne...
Dok stojim u nekoj guzvi, daleko od semafora, radim svasta. Kad stignem blizu semafora, onda prolazim i zadnja u koloni kroz zuto ako treba.
A posto provodim jako puno vremena u kolima, navikla sam, da radim sve odjednom. A samo pricanje telefonom nije prepreka, da gledas gde vozis, posebno ako koristis slusalicu "plavi zub".

U principu se trudim da me gužva ne izludi i uglavnom uspevam - pustim dobru muzikicu pa lagano... Ali kad psujem, psujem kao kočijaš!!! Baš tamna strana ličnosti - posle se kao zgranem nad psovkama za koji nisam ni znala da ih imam "na lageru" :lol:

Mada, postoji i onaj slučaj kad ti loš dan, svi te nerviraju, posao, dečko, roditelji, i svima kao oćutiš pa sedneš u auto i neka budala te iseče, a ti mu lepo sve po spisku, za sve što ti se desilo tokom dana... :twisted:
Pražnjenje, .ebi ga.

Ovo moje dete je izjavilo mom muzu da nece da se vozi samnom jer mnogo vicem i psujem na ostale vozace. Mozda je problem sto smo se iz Novog Sada preselili u sredinu gde mnogo kilavije voze pa ne mogu da se prilagodim. I kad vidim Auto skolu u levoj traci kako vozi 20 na sat ne mogu da ne opsujem instruktora jer ce taj njegov ucenik posle celog zivota voziti tako kilavo u levoj traci zbog toga sto za dva km treba da skrene levo.
I psujem kad neko nema stop-svetlo i kad mu farovi gledaju razroko u mom pravcu a tek kada skrecu bez zmigavca...

Ranije da..Vise ne..guzve znaju da budu tolike u Bg da nema svrhe nervirati se..pustim muziku i polako...u poslednje vreme vise me nerviraju pesaci koji se bukvalno bacaju pod tockove i babe i dede koji pretrcavaju ulicu pa jos vode i unuce za ruku..uzas..inace repertoar mi je solidan.hvala na pitanju :-D :-D

Marge Simpson:
Ovo moje dete je izjavilo mom muzu da nece da se vozi samnom jer mnogo vicem i psujem na ostale vozace. Mozda je problem sto smo se iz Novog Sada preselili u sredinu gde mnogo kilavije voze pa ne mogu da se prilagodim. I kad vidim Auto skolu u levoj traci kako vozi 20 na sat ne mogu da ne opsujem instruktora jer ce taj njegov ucenik posle celog zivota voziti tako kilavo u levoj traci zbog toga sto za dva km treba da skrene levo.
I psujem kad neko nema stop-svetlo i kad mu farovi gledaju razroko u mom pravcu a tek kada skrecu bez zmigavca...
meni u auto skoli nisu dozvoljavali da idem ni 45!morala sam izmedju 50 i 55 jer je vise voleo da idem brze nego da kilavim
jao pre neki dana prelazi baba ulicu i trazila mesto gde nema snega,a prelazi van pesackog,videla sam je na 200m kako gnjavi pa sam skinula nogu s gasa i na kraju stigla do nje i ona nije presla jos :evil: e tada hanibal voli da legne na sirenu jer to francuze sokira ne mogu da veruju.onda se baba okrenula onako mic po mic da me vidi i pocela nesto da mi prica,po grimasama mi se cini da je bila ljuta:lol:
a saobracaj iza mene se zaustavio.

hanibal77:
pfff ponekad ih napusim,kad su ocigledno bezobrazni i legnem na sirenu jer francuze to sokira pa volim da ih svi gledaju
e ovde su specijalno neomiljene generalizacije ali moram reci da su zene tako sebicni vozaci,neverovatno!ali nikad me zena nije pustila ni da predjem ulicu ni dala prednost kad je guzva!samo gledaju svoju boolju,da se uvale u red,da ti se isprece u kruznom...
ja kako kad,kad ne zurim zaustavim se i pustim jadnog pesaka koji ceka na zebri.onda me taj pesak obicno pogleda ovako :shock: ne mogu da veruju
Ja uopste nisam sebican vozac,hocu da dam i prednost drugima,da propustim pesake,jer treba ici logikom ako ja uradim drugome i drugi ce meni.Nerviraju me oni sto ne postuju pravila i onda su besni na sve,a muka mi je od komentara "plavusa za volanom",abolji sam vozac od mnogih.Ja sam za volanom opustena,ne razmisljam o voznji,pustim muziku do daske i pevam,briga me za sve,nista me ne moze iznervirati.

Ja sam jako oprezan vozach,chak i kad sam pijana. :lol: Nekako se otreznim chim sednem u kola..ali umem da budem nevidjena divljakusha ako neko drugi ometa saobracaj,bilo kolima ili peshke,biciklom... ponekad otvorim prozor i psujem na sav glas,ili idem iza njega,usporim i legnem na sirenu do besvesti.. :lol: :lol: A bash sam dushica jedna kad sam peshak. :mrgreen:

Back