Вокри: Честитали ми из Партизана и из Србије!

• Začetnik teme Začetnik teme pml
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Који лош фазон. Играш за звезду од петлића до првог тима и никад ниси освојио титулу. :lol: То удара на психу.

Nikad...samo 25 puta.I to 18 u SFRJ,pa onda dodaj još evbropsku i svetsku. :D

Ali od svega toga dobiješ fras momentalno. :)

Nego,šta ćete sada sa Vokrijem? :think:

'Ajde Halixe i Olimpe... :per:

Grobari-2-600x379.jpg

Oni se koorce velikim Srbinom Prosineckim .
To je isto kao da dodje Vokri za trenera Partizana .
Ili nije ?:think:

Stvarno je slično kada se porede Prosinečki koji je polu Srbin,i Vokri koji je Šiptar a kome vaš FK čestita na tome što će srpska pokrajina da igra prijateljske utakmice.

Vi stvarno umete da date poredjenje.

To je isto kao kad se Albert Nadj pojavi i odvali da je ''isto ulazak Partizana u grupnu fazu LŠ i Zvezdina titula evropskog šampiona''.

Šta ćeš,geni su čudo.Niste vi krivi.Samo se malo priroda poigrala sa vama. :D

Stvarno je slično kada se porede Prosinečki koji je polu Srbin,i Vokri koji je Šiptar a kome vaš FK čestita na tome što će srpska pokrajina da igra prijateljske utakmice.

To je isto kao kad se Albert Nadj pojavi i odvali da je ''isto ulazak Partizana u grupnu fazu LŠ i Zvezdina titula evropskog šampiona''.

Kakve veze imaju geni sa fudbalskim timovima ?
Vokri je bio jedna od legendi Partizana i to je cinjenica .
Imali smo sranja i sa Hrvatima i sa Shiptarima . U tom
smislu spominjem Prosineckog, a ko je kome sta privatno
cestitao nemam pojma nit me interesuje !

Ма пусти их имају комплекс ниже вредности. И немој много ових видео снимака са њима им стављаш со на рану. :D

Ма пусти их имају комплекс ниже вредности. И немој много ових видео снимака са њима им стављаш со на рану. :D
Vi sa politike ste prilicno udareni u glavu .Ja sam kao partizanovac navijao za Zvezdu kad je igrala utakmicu za prvaka svijeta i nemam s tim nikakav problem !
Kakvi kompleksi ? Pa zadnjih godina igrate kao seoska ekipa !

Vi sa politike ste prilicno udareni u glavu .Ja sam kao partizanovac navijao za Zvezdu kad je igrala utakmicu za prvaka svijeta i nemam s tim nikakav problem !
Kakvi kompleksi ? Pa zadnjih godina igrate kao seoska ekipa !

Tako igraju svi u Srbiji, nema razlike... osim u tome ko je iz uprava više para u svoj džep natrpao.

Kakve veze imaju geni sa fudbalskim timovima ?
Vokri je bio jedna od legendi Partizana i to je cinjenica .
Imali smo sranja i sa Hrvatima i sa Shiptarima . U tom
smislu spominjem Prosineckog, a ko je kome sta privatno
cestitao nemam pojma nit me interesuje !

Zašto se praviš nevešt?

Koga predstavlja Vokri?

Da li se Hrvatska nelegalno odvojila od Srbije ili Kosovo?

Pa im još ovi grobarski majmuni čestitaju?

Партизан: Нико није честитао Фадиљу Вокрију

Фудбалски клуб Партизан демантовао је да су челници црно–белих честитали председнику косовског фудбалског савеза Фадиљу Вокрију на одлуци ФИФА да дозволи појединим тамошњим тимовима одигравање пријатељских утакмица.

– Нико од челника Партизана није честитао Фадиљу Вокрију, како је он изјавио за хрватски Макс спорт. ФК Партизан подржава и спроводи одлуке ФСС у потпуности. Сви у српском фудбалу имају јединствен став по том питању – пренео је Танјугу став Партизана портпарол клуба Ненад Даниловић.

Вокри је у изјави хрватским медијима недавно рекао да му је стигло доста честитки после одлуке ФИФА.

– Много мојих бивших саиграча, челници Партизана, као и многобројне фудбалске легенде су ми честитали, али и замолили да то остане тајна како се на њих не би подигла хајка у Србији – казао је Вокри.

Фадиљ Вокри је током играчке каријере три сезоне, од 1986. до 1989. године, играо за београдски Партизан.

Извршни комитет Светске фудбалске федерације (ФИФА) је 14. децембра одлучио на састанку у Токију да клубови са Косова и Метохије, као и млађе, аматерске категорије и женске екипе могу да играју пријатељске мечеве.

http://www.zurnal.rs/2012/12/23/partizan-niko-nije-cestitao-fadilju-vokriju/index.html

Back