Nervozan???
Ja ne sedim za PC-em po ceo dan kao ti...
Moje shire objashnjenje onoga shto trazish je za Pdf - Politika...
Evo ti samo kraca asocijacija na pojam klero-fashista...a to je sve ono shto se deshavalo ( mislim na negativna deshavanja ) na mitingu u Beogradu pre neki dan...a to je da Premijer daje "demokratsko" zeleno svetlo nasilju, a na Vracharu, u pauzi izmedju mitinga i vatre, ide ili josh bolji izraz - teche - "osveshcivanje" srp(B)skog naroda...
pitam se pitam se...zashto taj ili takvi mitinzi nisu bili mnogo ranije, pre nezavisnosti, nego nakon...E tu je i poenta...Shto je narod izmanipulisan samo u politichke ( nechije ) svrhe...
E tu lezhi virus zvan Klero-Fashista ( kombinacija manipulisanja masom putem Crkve i Vatre ) ...i taj virus odredjeni ( vec navedeni u mojim postovima ) zhele da ga masovno puste u narod i da nam vrate devedesete, jer samo u vojnom stanju i samoizolaciji neki mogu opstati na vlasti...ali...devedesete su proshle...mnogo veci destruktivac od danashnjeg Premijera i njegove dvorske Lude, je 2 m ispod zemlje...tako da...so long fellow

[/QUOTE
tako sam i mislio..to je tvoja kovanica..koju si izbacio iz glave ili cuo od nekog proamerikanizovanog nam sugradjanina,ucinila ti se zgodnom i ti si je ubacio i prisio meni kao svom neistomisljeniku...stara fora..kada ne mozes da osporis neciju teoriju a ti napadni njegovu licnost i to tako sto ces da joj prisijes epitet za koji ni sam ne znas sta znaci...posebno mi nije jasno zasto mi spocitavas devedesete, Tomu Nikolica, Kostunicu i sl...kazem jos jednom ne pripadam i ne podrzavam ni jednu stranku...ne robujem ni jednoj ideoligiji, citam, ucim, obrazujem se, istina cesto i grsim ali mislim svojom glavom i ne dozvoljavam da mi iko ispira mozak...ponajmanje LDP,B92 i SAD...i njihova ideologija SVETE ZEMLJE CETVRTOG RAJHA!