Sta je sa Backom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nemoj, a Bačka?
То нису никакве историјске тежње или претензије Хрвата, већ болесне амбиције којекаквих манијака које немају ни полуозбиљно упориште ни међу самим Хрватима. Мислим, ко их онда спречава да претендују на Београд или пола Шумадије? Или целу Црну Гору?
Тако могу и ја да објавим на интернету мапу са Бечом у Србији, и шта то доказује? Да су кроз историју Срби својатали Беч?
Hrvati su uvek kroz istoriju hteli da osvoje Vojvodinu.
Само Срем.
Не волим када се преувеличава.....
То нису никакве историјске тежње или претензије Хрвата, већ болесне амбиције којекаквих манијака које немају ни полуозбиљно упориште ни међу самим Хрватима. Мислим, ко их онда спречава да претендују на Београд или пола Шумадије? Или целу Црну Гору?
Тако могу и ја да објавим на интернету мапу са Бечом у Србији, и шта то доказује? Да су кроз историју Срби својатали Беч?

I Bačku. Banat praktično nikada... Baranju su i uspeli.

evo vidis da je baranja sa donje strane omedjena dravom kao prirodnom granicom.ma bitne su tapije .postoje ne tako stari dokumenti cija je nasa baranja.tj cije je bilo i kome je dodeljeno.a stevan supljikac je bio prvi vojvoda.nego budala videla debelu plavu liniju na mapi pa povukla na dole i misli da je to=to.(Djilas)Tacno minalex, to su granice na prirodnim granicama(reka) koje nisu dobre!
:? Da li Vojvodina zasluzuje autonomiju? :?
NE!!!!
Комунистички гледано да, јер тамо још увек владају комунисти колонисти, и који би желели да имају свој пашалук као што београдски комунисти имају свој. Само на њихову жалост Дубајић им је већ престар а Кмезић већ на другој страни, тако да имају мало прилике да то постигну..
Nisam ni mislio da mozesh drugachije da odgovorish...
:? Da li Vojvodina zasluzuje autonomiju? :?
ja mislim da bi joj trebalo dati vecu autonomiju nego sto ima sad
da se ne bi i ona odlucila na odcepljenje
Ako na republichku vlast, ove godine, dodju "unitaristi i republikanci " kao dotichni klero-fashista - Guliverr - budi siguran da ce se Vojvodina otcepiti...
Откад је "клерофашизам" залагати се за укидање аутономије?
Колико познајем догађаје у Другом светском рату, фашисти су они који се залажу за издвајање северне Србије, а не обрнуто. Све сте испобркали, само вам клир и фашизам у глави. А да није клира (православног), не би никад било ни војводине, ал ајде...
A shto se tiche ...da bez klira ne bi bilo ni Vojvodine...vidim da nisi bio na nekim chasovima istorije...
Pod klero-fashistima podrazumevam deo trenutne Vlade Srbije - DSS i NS, a iz opozicije SRS...Nadam se da je sad jasnije...
A shto se tiche ...da bez klira ne bi bilo ni Vojvodine...vidim da nisi bio na nekim chasovima istorije...
Мислим, стављати Коштуницу и Илића у исти кош са Хитлером, Мусолинијем, Павелићем и Хортијем, то није само изругивање са жртвама Другог светског рата и тадашњих геноцидних режима, већ и злочин против памети. Разумем да такве конструкције могу да падну на памет лудом Чанку, јер их он и смишљено форсира, али да неко стварно и искрено верује у такве медијске циркузарије, то промиче мојој моћи поимања и разумевања људске психе и људске памети.

Ako na republichku vlast, ove godine, dodju "unitaristi i republikanci " kao dotichni klero-fashista - Guliverr - budi siguran da ce se Vojvodina otcepiti...