Vojvodina - srpski ponos ili problem ....

Vojvodina treba da bude .....

• Predvodnik Srbije

• Izgovor republičkim i pokrajinskim funkcionerima za nerad ...

• Samostalna Država

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 186421

Elita
Poruka
16.871
Ne znam ..........mene svaki uspeh Vojvodine raduje, jer smatram je delom Srbije, kao što me svaka žaoka apropo "srpsko-vojvodjanskih" odnosa boli ... pre neko veče kad sam neko GOMNO iz NS-a na HRT-u video, baš sam se iznervirao ... ja bih javno postavio pitanje gomili mojih prijatelja iz Vojvodine .... jesmo mi najgori narod na svetu, pa treba i ono malo što imamo delimo?

Ne znam ..........mene svaki uspeh Vojvodine raduje, jer smatram je delom Srbije, kao što me svaka žaoka apropo "srpsko-vojvodjanskih" odnosa boli ... pre neko veče kad sam neko GOMNO iz NS-a na HRT-u video, baš sam se iznervirao ... ja bih javno postavio pitanje gomili mojih prijatelja iz Vojvodine .... jesmo mi najgori narod na svetu, pa treba i ono malo što imamo delimo?

Problem je u tome sto je Ustavni sud uvredio Vojvodjane.....

Stvara problem umesto da ga resava....

Ја мислим да се АП Војводини МОРА обезбедити максимална аутономија која постоји и свуда у свету, а нарочито финансијска да не би стално набеђивали СРбију да им нешто отима( и то по Шиптарском рецепту : Трепча ради - БЕоград се гради).... Битно је само онемогућити слуге БНД-а да издејствују атрибуте државности - а остало им треба све допустити према Уставу... СРБИ СУ ОНОМАД У ЗЛАТУ ОТКУПИЛИ ВОЈВОДСТВО ЗА ВРЕМЕ АУСТРО-УГАРСКЕ.........

Ја мислим да се АП Војводини МОРА обезбедити максимална аутономија која постоји и свуда у свету, а нарочито финансијска да не би стално набеђивали СРбију да им нешто отима( и то по Шиптарском рецепту : Трепча ради - БЕоград се гради).... Битно је само онемогућити слуге БНД-а да издејствују атрибуте државности - а остало им треба све допустити према Уставу...

Vojvodina vise nista od toga i ne trazi.

Ali, po zadnjoj odluci USS sve joj se onemogucava, cak se ukidaju Srem, Banat i Backa....Kao da se geografija moze ukinuti sudom!?

Прикане...опуштено....Знај једно...
Срби из Војводине су били и остаће Срби
и за Србију....
Они који блеје по беломе свету....су припадници мањина
или деца из мешовитих бракова,
која лутају по својим главама, тражећи себе
у нади да ће једнога дана створити државу МАЊИНИЈУ,
у којој ће решити све фрустрације.

Blajbi, nisi razumeo obrazloženje US.

професор Уставног и управног права Тамаш Корхец :

"– Стварно има неких образложења у одлуци УСС-а која представљају силовање и језика и права, а једно од њих је везано за проглашење неуставном одредбе да у Војводини постоје географске регије Банат, Бачка и Срем. То је толико апсурдно јер је то ноторна географска чињеница. "

Postoje.

Ja sam Vojvodjan.

I imam jos 150 prijatelja i poznanika Vojvodjana.

Ko moze da kaze da ne postoje?
Сваки припадник националних мањина
ће увек рећи да је војвођанин,
што је његово право....
Ипак ово је демократска држава....
Али....има један проблем....
СИТНИ СУ И НЕБИТНИ.

Прикане...опуштено....Знај једно...
Срби из Војводине су били и остаће Срби
и за Србију....
Они који блеје по беломе свету....су припадници мањина
или деца из мешовитих бракова,
која лутају по својим главама, тражећи себе
у нади да ће једнога дана створити државу МАЊИНИЈУ,
у којој ће решити све фрустрације.

Joj joj. Tako se mislilo i za Crnogorce koji su bili veći Srbi od Srba. Poznajući karakter svih tih velikih nacionalista, itekako imaju cenu i ona nije preterano visoka.
Ne bih ja polagao nade u to.

Joj joj. Tako se mislilo i za Crnogorce koji su bili veći Srbi od Srba. Poznajući karakter svih tih velikih nacionalista, itekako imaju cenu i ona nije preterano visoka.
Ne bih ja polagao nade u to.
Никада....
Фуј....фуј....далеко им лепа кућа....
Да је било по моме....
ова наша кућа би била другачије уређена.

Back